Hirdetés

2023.07.12. 00:00

Láthatatlan fogszabályzó látványos eredménnyel

A láthatatlan fogszabályzó azért jó, mert átlátszó anyagból készült, ezért észre sem venni, hogy viseled. Nézd meg, milyen jól néz ki! Ha elmúltál 16 éves, te is kérhetsz ilyet az algyői DentaLove Fogcentrumnál!

PR cikk

Fogadjunk, hogy téged is az rettent el a fogszabályzótól, hogy legalább egy évig fémtappancsok csillannak meg a szádban, amikor mosolyogsz, és még enni sem tudsz rendesen tőlük! Eddig a kesze-kusza fogak miatt szorongtál, most meg a fémtől tedd ugyanezt?! Még mit nem!

Akkor gyere, mutatunk mást, ami tuti, hogy tetszeni fog! Az a neve, hogy láthatatlan fogszabályzás – a legmodernebb, 3D technológiával előállított átlátszó sínes fogszabályozás szakértőjével, a Smilezorral együttműködve. Ilyet a megyében csak két helyen készítenek. Szóval, irány az algyői DentaLove Fogcentrum! 

Íme az érveink, miért fogod ezt nagyon kedvelni:

1. A legfontosabb: a láthatatlan fogszabályzó fémmentes, nincs benne drótív

Biokompatibilis, speciális orvosi műanyagból készül, olyan, mint egy vékony sportfogvédő. A sínek átlátszóak, gyakorlatilag láthatatlanok, így használatával magabiztos leszel

2. Amíg mosod a fogadat, kiveheted, így tényleg higiénikus a viselése

Így a szokásaidon szükségtelen változtatnod. Ráadásul az alapos fogmosásnak sincs akadálya, még fogselymezhetsz is! Hagyományos fogszabályzó esetében a fogmosás 5x tovább tartana. A szuvasodást ezzel könnyebben kerülöd el.

 

3. Amíg eszel, szintén kiveheted

Így komfortosabb lesz az étkezés. Ha bent hagyod, fogyókúrás eszköznek is jó lehet. Az evésen és a fogmosáson kívül azért ne vedd ki, mert a láthatatlan fogszabályzó csak akkor hoz látványos eredményt, ha minimum napi 22 órát hordod. Ha lazáskodsz, felesleges pénzkidobás és energiapocsékolás volt az egész!

4. Ellenőrzésre csak fél év után kell járnod

Elegendő, ha kéthetente saját magad, otthon helyezed fel a síneket. Így fájdalommentesen találják meg új helyüket a fogaid. Ez akkor is előnyös, ha külföldön dolgozol, és nem tudsz havonta hazajönni.

5. A láthatatlan fogszabályzó összességében olcsóbb, mint a hagyományos

Az előzetes, pontos tervezés alapján tudni fogod a pontos végösszeget. Bár ez először drágábbnak tűnik a hagyományosnál, a havi költségekkel együtt bizony a fém fogszabályzó kerül többe.

6. Előre tudod, milyen lesz az eredmény

Ez is a digitális tervezés előnye. Kiszámítható, mert még el sem kezdődött a kezelés, te mégis tudni fogod, milyen lesz az új fogsorod és mennyi időt vesz igénybe a kezelés. Mindez a több, különböző csúcsminőségű 3D tervező szoftver használatának köszönhető. A tervezés általában 2-3 hét, és ha neked is tetszik a terv, 1 hónap múlva megkapod a láthatatlan fogszabályozódat.

7. Általában 6-12 hónap alatt gyönyörű fogsor alakul ki 

16 évesnél idősebb pácienseknél jöhet szóba, amikor a már kifejlődött csontozaton nem kell, nem lehet változtatni. Neked is beválik, ha torlódott fogak, nyitott, illetve mélyharapás, résekkel rendelkező fogazat, túl- vagy keresztharapás miatt akarsz fogszabályozót.

8. Kedvezmény és részletfizetési lehetőség

A DentaLove-nál a láthatatlan fogszabályzás 459-795 ezer forintig terjed, melynek árából júliusban 100 ezer forint kedvezményt kapsz!

 

Elérhetőség:
www.dentalove.hu
06-20/333-0313
Algyő, Bartók Béla utca 76. I/5 
@AlgyoiFogCentrum – Facebook 
@dentalovealgyo – TikTok és YouTube

Fotó: Tóth Éva

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában