Hirdetés

2023.09.22. 00:00

Menyegző Esküvői Börze az IH-ban

Október 15-én több mint 50 kiállítóval, workshopokkal, előadásokkal és gasztroudvarral vár az IH Rendezvényközpontban a Menyegző Esküvői Börze.

PR cikk

Fotó: Fekete Norbert

A nyári pörgős esküvői szezon után itt az ősz, amikor a jegyespárok teljes gőzzel a legszebb napjukat tervezgetik.

Fotó: NEMETH NORBERT N2PHOTO.HU

Több mint kiállítás

Október 15-én akár egy teljes vasárnapot szentelhetnek a házasulandók a Nagy Napnak, hiszen jön a Menyegző Esküvői Börze Szegeden, az IH Rendezvényközpontban. Talán ismerős a név: a februári, nagy sikerű Menyegző Esküvői-Kiállítás után a szervezők úgy döntöttek, itt az ideje egy őszi Esküvői Börzének is.

De miért börze? Ez nemcsak egy kiállítás, hanem egy igazán családias, interaktív nap az esküvők jegyében. A téma ugyanaz, mint februárban, de más köntösben.
Az október 15-ei Menyegző Esküvői Börzén a kiállítók maximum 4 négyzetméteres standokat építhetnek maguknak. Így a pályakezdő és a rutinos esküvői szolgáltató is ugyanakkora eséllyel mutathatja meg magát a közönségnek. A korlátozott standméret pedig egy kedvezőbb árat is jelent a kiállítóknak.

 

Újdonságok jegyében

Számos olyan programelem tarkítja a napot, ami a februári kiállításról hiányzott: például a színpadi bemutatók, előadások, workshop mellett lesz gasztroudvar is.

Az előadások és workshopok tematikájában a szervezők fontosnak tartják, hogy ne csak az esküvőszervezés idejére, hanem a házas élethez is kapjanak egy-egy hasznos tanácsot a résztvevők. Éppen ezért pszichológiai előadásokra is számíthatnak a jegyespárok, akik emellett különböző relaxációs technikákkal ismerkedhetnek meg. Az biztos, hogy ezeknek később igen nagy hasznát veszik!

A menyasszonyok meghímezhetik saját gyűrűtartójukat, a fenntarthatóság jegyében pedig szó lesz arról is, hogyan lehet úgy megszervezni az esküvőt, hogy közben az ökológiai lábnyomunk minél kisebb legyen. 

Töltsd le a Menyegző Appot!

Jön a Menyegző App a környezetvédelem jegyében! Ezen megtalálhatod a kiállítás térképét, a magazint, és számos, a kiállítók jóvoltából felajánlott szuper kupont, amit egészen a februári kiállításig felhasználhatsz. 

 

Belépők kedvezményes early bird áron korlátozott számban már kaphatók: https://tixa.hu/menyegzoeskuvoiborze
További információ: https://eskuvokiallitasszeged.hu/ 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában