Hirdetés

2023.09.06. 00:00

Spóroljon az energiával, korszerűsítse otthonát!

Delmagyar.hu

Az elmúlt évek történései felhívták a figyelmet arra, hogy milyen értékes is az energia. Mindenkiben tudatosult, hogy tennie kell valamit a hatékony energiafelhasználás elérése érdekében. Ennek egyik leghatékonyabb módja az utólagos hőszigetelés. Miért érdemes hőszigetelésre gondolnunk? Az ok egyszerű: „A legolcsóbb energia az, amit el sem fogyasztunk." 

Ne hagyja szökni az energiát, hőszigeteljen!

Utólagos hőszigeteléssel egy 30-40 éve épült ingatlan is energetikailag korszerűvé válhat, télen kevesebbet fűtünk, nyáron pedig kevesebbet megy a klíma. A felújításnak köszönhetően sokkal kevesebbe kerül fenntartani az ingatlant, így pedig az évek során rengeteg pénzt megspórolhatunk. Mindemellett a piacon jelenleg ezek, az energiahatékony épületek a legértékesebbek.

Kényelem és esztétika – miért érdemes még hőszigetelni?

A hőszigetelés nemcsak a kellemes hőmérséklethez járul hozzá, hanem otthonunk esztétikai megjelenését is javítja. A szigetelés zárórétegeként felkerülő nemesvakolatnak köszönhetően teljesen megújul otthonának külseje, mintha egy új házba költözött volna.

Hűsítő ajánlat: klímaberendezés ajándékba!

Ha már régóta gondolkodik otthona hőszigetelésén, akkor elérkezett a tökéletes alkalom. 2023. augusztus 21. és szeptember 21. közötti időszakban egy exkluzív ajánlatot kínálunk: amennyiben most rendeli meg otthona hőszigetelését, egy klímaberendezéssel ajándékozzuk meg! Kérje ajánlatunkat!

„Rendszerben gondolkodunk, a fenntartható mindennapokért”

A Solar Konstrukt Kft. elkötelezett az energiatakarékos és fenntartható megoldások iránt, ezért az elmúlt időszakban azon dolgoztunk, hogy még szélesebb körű energetikai megoldásokat kínálhassunk, így a napelem és elektromos fűtési megoldások mellett új szolgáltatások – klíma, hőszivattyú, hőszigetelés, energetikai korszerűsítés – is elérhetőek kínálatunkban.  

Egy felújítás sokszor megterhelő és bonyolult folyamat. Egyedi energetikai korszerűsítési tervünk segítségével azonban pontosan láthatja, mekkora befektetést igényelnek a különböző korszerűsítési munkálatok és mennyit spórolhat rezsiköltségein. Szakemberek felkutatására sem kell értékes időt pazarolnia, hiszen kibővült kínálatunknak köszönhetően a tervezéstől a kivitelezésig, egy helyen rendelkezésére állnak szakértőink. Tegye korszerűbbé otthonát energetikai szempontból lépésről lépésre!

Új címre költözött a Solar Konstrukt Kft.

Örömmel jelentjük be, hogy cégünk új helyre költözött: mostantól Szegeden, a Tűzoltó utca 2. szám alatt várjuk meglévő és leendő ügyfeleinket.

Ne habozzon! Látogasson el szaküzletünkbe vagy hívja kollégáinkat a +36-62/202-351-es telefonszámon. 

PRINT - 1

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában