Hirdetés

2023.11.24. 00:00

Íme a karácsonyi ajándék, amivel a szende lányból vérmes vadmacska lesz

Ahhoz képest, hogy az először paintballozó hölgyek általában bátortalanul veszik kézbe a festéklövő játékfegyvert, gyorsan rákapnak a harc ízére, és amazonként taktikázva lövik ki az ellenséget – állítja Varga Mátyás, a Paintball Alföldön csapat vezetője. Ez számtalanszor beigazolódott már; ha nem hiszed, ajándékozz karácsonyra paintballélményt!

PR cikk

Ha nincs egyedi ajándékötleted barátaid, munkatársaid, focis cimboráid, barinőid, unokatesóid, hímzőszakkörös társaid számára, íme egy remek ötlet: ajándékozz paintballélményt!

A jövőre szóló ajándék

A Paintball Alföldön karácsonyi akciója keretében november 24. és december 6. között a 60 ezer forint feletti értékű vásárlási utalvány 10 százalék kedvezménnyel vásárolható meg. Az utalványok 2024. december 31-ig érvényesek a vállalkozás kecskeméti (Homokbánya városrész), illetve szegedi (Hattyas utca) pályáira.

Izgalom csőre töltve

Ha paintballozás közben robban az adrenalinbomba, mindenki áldozatul esik: valamennyi játékosból előtör a rejtőzködő taktikus, a harcos katona, a mesterlövész, aki higgadtan veszi célba az ellenséget, és kíméletlenül tüzelni kezd. A golyó becsapódik, a festék fröccsen, az ellenfél elesik.

Az élmény egyszerre izzasztó és izgalmas, barátságos és heves; és természetesen sérülés nélkül próbálható ki az egymásra lövöldözés. Ez a játék összehoz, jó barátból ellenséget varázsol, majd kibékít. Kár kihagyni!

Ha játszottál már és most repetáznál; ha sosem jártál még paintballpályán, itt az idő, karácsonyra ajándékozz paintballélményt, hátha téged is meghívnak a bulira! Paintballal nem lőhetsz mellé egyetlen lány- és legénybúcsún, szülinapi partin, csapatépítő játékon, osztálykiránduláson és családi bulin sem!

Gyerekkel vagy? Vigyázat!

10 év alatti gyerekek számára paintball helyett a lézerharc ajánlott, ami szintén izgalmas, de nem vesz annyira igénybe. A hat dél-alföldi városban is elérhető Paintball Alföldön kínálatában ez is szerepel. Nézz szét a www.paintball.alfoldon.hu oldalon!

Elérhetőség:
+36-30/977-1486

[email protected] 
www.paintball.alfoldon.hu
www.paintballszeged.hu 
www.paintballkecskemet.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában