Hirdetés

2023.11.09. 00:00

Kazuki Muranushi gratulált a Suzuki Vitara tulajdonosának – Átadták a tízezredik autót a Suzuki Ankersnél

Jelentős esemény egy szalon életében, országos szinten is kiemelkedő: átadták a tízezredik eladott autót, egy Suzuki Vitarát a szegedi Suzuki Ankersnél. Az ünnepélyes átadásra Szegedre érkezett Kazuki Muranushi, a Magyar Suzuki Zrt. kereskedelmi vezetője is.

Delmagyar.hu

A Suzuki Ankers Kft. tízezredik új autó vásárlóját, Felföldi Pétert és párját Pató István ügyvezető és Kazuki Muranushi, a Magyar Suzuki Zrt. képviselője köszöntötte. Fotó: Török János

Az 1993-ban alapított békéscsabai Suzuki Ankers Kft. Szegeden 2003 januárjától van jelen. Békéscsaba és Orosháza után a szegedi a harmadik telephelyük. A most eladott tízezredik autó a három telephely összesített teljesítménye. Emellett használtautó-értékesítésben elérték a nyolcezres számot. Pató István, a Suzuki Ankers Kft. ügyvezetője büszke az eredményre.

Ez egy tekintélyes szám. A mai világban már az is nagy dolog, hogy egy cég a szakmában 30 éven keresztül talpon van. A 2008-as válság azért rendesen megrázta a szakmát, rengeteg vállalkozás megszűnt. Most azt látni, hogy folyamatosan koncentrálódik a piac, egyre több a multibrand-es kereskedő, azaz egy cégcsoport több márkát is árulhat 

– magyarázta, majd rátérünk a tízezredik eladott autóra, mielőtt megérkezett volna a büszke tulajdonos.

Az 1.4-es hibrid Suzuki Vitara egy lágy hibrid, önállóan elektromosan nem tud menni. A hibrid rendszernek köszönhetően, amikor motorfékezünk, jóval nagyobb a motorfék, elveszi a fogyasztást a motortól. Ha ezt valaki tudatosan használja, 10-15 százalékos fogyasztáscsökkenés érhető el. 

A mi tipikus vásárlónk a legjobb ár-érték arányú, megbízható autót keresi. Az utóbbi időben azt vettük észre, hogy különböző okok miatt sok márkánál borzasztóan elszálltak az árak. Ebből kifolyólag egyre tudatosabbak lettek a vásárlók. Korábban a Suzukira nem volt jellemző, hogy flottaautó legyen, most egyre több kisvállalkozás jelenik meg, akik nálunk találják meg az elképzeléseiknek legmegfelelőbb autót 

– mondta az ügyvezető.

A szalon tízezredik eladott autójának ünnepélyes átadására Szegedre érkezett Lelovics Sándor területi képviselő kíséretében Kazuki Muranushi, a Magyar Suzuki Zrt. képviselője is. Bár hivatalosan nem nyilatkozhatott, ő is elismeréssel szólt a kereskedés teljesítményéről, azt mondta, ezzel Magyarország legjobb öt Suzuki kereskedése között van a Suzuki Ankers Kft. Kazuki Muranushi egy éve él Magyarországon, Szegeden most járt először, és a Suzuki szalonból egy szegedi étterembe vezetett az első útja, ahol megkóstolta a halászlevet.

A tízezredik eladott autó tulajdonosa, Felföldi Péter, a Felmérvill Mérnöki Kft. ügyvezetője azt mondta, a döntés előtt alaposan végignézte a piacot, és végül az ár-érték arány miatt döntött a Vitara mellett. Hozzátette, cégautóként sok vidéki út áll a Vitara előtt, ezért a megbízhatóság is fontos szempont volt. (X)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában