Hirdetés

2023.12.13. 00:00

Végre Szegeden is kapható tiny house!– videó

Kicsi, mobil, alacsony fenntartású, környezettudatos, takaros és roppant trendi – ez a tiny house (miniház), amely végre Szegeden is elérhető. Keresd az ArtHome ingatlanirodát!

PR cikk

Megszokhattuk, hogy ingatlanügyekben az ArtHome ingatlaniroda komplex és profi segítséget nyújt partnereinek: elad, kiad, bérleményt kezel, felújít, segít a hitelügyintézésben és a jogi kérdésekben. A nagy mérettől a kicsiig minden ingatlantípusban otthon van, még az egészen picikben is: újabban ugyanis tiny house (apró ház) értékesítésével is foglalkozik – Szegeden elsőként. A mórahalmi Tiny Life Kft. termékeinek kizárólagos értékesítője az ArtHome Ingatlaniroda.

Nem csak kalandoroknak

Évről évre hazánkban is egyre jobban ismert és kedvelt a fából vagy fémből épült, kis alapterületű miniház, ami keréken guruló alvázon húzható – ez kimondottan kalandoroknak ajánlott, hiszen ha megunjuk a helyszínt, bármikor áthelyezhető a házunk.

A fix helyre telepített típusa annak lehet remek, aki lakóháznak, hétvégi háznak szánja a balatoni telkére. De tökéletes választás, ha a megrendelő álma egy mobil iroda, mini fitnesz/wellness, horgásztanya, tengerparti üdülő vagy erdei kunyhó.

Többféle méretben készülhet. A legnagyobb 31 m² alapterületű a galériával együtt, a legkedveltebb a 25–31 m² alapterületű. Szélessége 2,55 m, hossza maximum 9 m és 4 m magas. Valamennyi a megrendelő egyedi elképzeléseihez igazodva készül el.

Mindent tud, amit a nagyok

Minden miniház modern, kiváló minőségű anyagokból készül, teljes értékű konyhával, fürdőszobával, fűtéssel és hűtéssel felszerelt, vagyis éppen olyan kényelmes, mint bármelyik ház, csak éppen kisebb. Egész évben használható (4 évszakos), közművekre köthető és azonnal használható. Az alvázon hagyott tiny house telepítése általában nem építésiengedély-köteles, de erről minden esetben az illetékes önkormányzat határozata a döntő.

Akkor vedd meg, ha…
– nincs kedved a költséges és fárasztó építkezéshez
– imádod a természetközeliséget és környezettudatosan élsz
– semmi kedved rezsire költeni a fele fizetésedet
– benne van a pakliban, hogy később a házadat máshol szeretnéd tudni
– nem zavar, hogy a felesleges dolgaidnak itt nem lesz helye
– ha hétvégi háznak vagy nyaralónak szánod
– ha szálláshelyet üzemeltetsz, és gyorsan megtérülő befektetésben gondolkodsz

Az ArtHome kínálata

Az ArtHome Ingatlaniroda ajánlatában háromféle típus szerepel – attól függően, hány személy és mire kívánja használni a miniházat.

Az egyik legnépszerűbb a 2-4 fő befogadására alkalmas SMART, amely egy galériás, 6,6 m hosszú, 2,5 m széles. Nappali, konyha és egy fürdő található a kis házban.

A másik roppant népszerű típus a KOMFORT, amelybe két galéria is elfér, 7,2-8,4 m hosszú, 2,5 m széles. A 2-4 fő befogadására alkalmas ház tartós tartózkodásra is ajánlott, mert egy nappali, étkező, konyha, fürdő és 2 galéria is elfér benne, rendelkezik a szükséges tárolókapacitással is.

Az egygalériás ECO 5,4 m hosszú, 2,5 m széles. Mérete miatt két fő befogadására alkalmas, viszont roppant könnyű mozgatni. Hétvégi háznak, vendégháznak az udvarban, horgásztanyának, üdülőnek lehet kiváló választás. Nappali, minikonyha és egy teljes értékű fürdő található benne.

Az ArtHome a mórahalmi cég termékeit értékesíti, végigvezetve a leendő tinytulajdonost a kiválasztás fázisain, majd összeköti a megrendelőt a céggel, ahol a személyes elképzelései alapján tudják megtervezni a miniházat.

További részletek:
Tel.: 06-20/997-3498
[email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában