Hirdetés

2024.01.17. 08:00

Új helyre költözött a Suzuki Szentesen

A Suzuki közkedvelt modelljei ezentúl új bemutatóteremben várják az érdeklődőket Szentesen: a Kévés Autó-Suzuki Szentes csapata a Vásárhelyi út 115. szám alá költözött.

Delmagyar.hu

A modern, korszerű környezetben már a 2025-ben érkező, tisztán elektromos Suzukik töltési lehetőségeit is kialakították, ezeket be is mutatják a hozzájuk betérőknek. Az ügyfélparkolóban pedig még az első negyedévben innovatív napenergia-töltési lehetőséggel kialakított, úgynevezett Carportalt állítanak fel.

 

A szalonban a népszerű és piacvezető Suzuki modellek is megtalálhatók, úgy, mint a VITARA és az S-Cross, melyek március 31-ig kedvező Winter + akció keretében, jelentős árengedménnyel és akár 0%-os THM-el megvásárolhatók. Fontos megjegyezni, hogy ezek mellett a teljes hazai Suzuki modellpaletta megtekinthető a Vásárhelyi úti Suzukinál.

 

Természetesen a személyre szabott akciók miatt is megéri felkeresni a márkakereskedést, ahol nemcsak a gépkocsik megtekintésére, a hitellehetőségek megismerésére nyílik lehetőségük az érdeklődőknek, hanem akár egy próbaút megtételére is.

 

A magánszemélyek mellett a Suzuki a vállalkozások támogatására is különleges figyelmet szentel: kialakította flottaprogramját, melynek keretében a vállalkozások egyedi flottakedvezményekkel vásárolhatják meg céges autóikat. Akár már egyetlen autó esetén is flottakedvezményre jogosultak a vállalkozások.

 

További információ:

Szentes, Vásárhelyi út 115. E-mail: [email protected]

Facebook: Kévés Autó-Suzuki Szentes 

Nyitva: hétfőtől péntekig 8-16 óráig, szombaton 8-12 óráig

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában