Hirdetés

2024.03.18. 00:00

Gyere Szentesre, itt egész évben megéri palincsozni

Palincsozni csak a szentesi, illetve a Vásárhely és környéki gyerekek szoktak, a többiek libikókáznak. Nem véletlen, hogy a palincsról kapta a nevét a szentesi játékbolt is, ahol most 20 százalék kedvezménnyel puzzle-készletet, 10 százalék kedvezménnyel pedig járműveket vásárolhatsz! Emellett a készlet erejéig több játéktípus is akciós. És ez nem minden: március 16–31-ig egy 10 ezer forintos vásárlási utalvány talál gazdára a Palincs Játék-Tér vevői között.

PR cikk

Tombol a puzzle-mánia

Roppant divatos mostanában a 3D puzzle: híres épületek, menő járművek makettjeit építheted meg úgy, hogy a minőségi alapanyagokból készült, kivágott sablonokból saját magad dekorálhatod a szobádat, irodádat, vagy a gyerek szobáját. Mindenki irigyelni fogja a menő kivitelezésű kirakókat: a saját Eiffel-tornyodat, motorodat vagy akár dinoszauruszodat.

 

A Palincs Játék-Térben most 20 százalék kedvezménnyel vásárolhatsz puzzle-t, de ezenkívül még sok-sok termékhez akciós áron jut-hatsz hozzá március 18-tól 30-ig, illetve a készlet erejéig!

a készlet erejéig! Válogass a puzzle-kínálatból!

Palincs: minden, ami játék

Bébijátékok – ki-be rakogatós, tapintható, hangot adó játékoktól a tologatható, húzogatható játékokig! 

Alkotó-, kreatív játékok – kézműves technikákat megismertető játékok, számfestők, különleges, kisgyerekeknek készült festőszettek, kirakók, varró- és horgolókészletek. 

Társasjátékok – családi társasjátékok, pikáns partijátékok, kvízjátékok, szabadulószobák, stratégiai és pszichológiai társasjátékok.

Montessori játékok – természetes anyagokból készült játékok, önálló játékra inspiráló játékok, érzékszervi játékok. 

– Tudományos, természet-és ismeretterjesztő játékok – felfedező, tudományos, kísérletezős játékok. 

Fejlesztő-, gyakorlójátékok, tanulást segítő játékok, eszközök 

Palincs Pontok pont Neked

Alig akad olyan szentesi vagy Szentes környéki vásárló, akinek ne lenne Palincs Pontok pontgyűjtő kártyája, amellyel olcsóbban vásárolhat játékokat. Már a 2000. vásárló is megkapta a pontgyűjtő kártyáját!

A Palincs Játék-Tér visszatérő vásárlói pontgyűjtő kártyán gyűjthetik a (5000 Ft feletti) vásárlásaik után kapott Palincs Pontokat. Mindössze 4 darab pontot kell összegyűjtened ahhoz, hogy az 5–10 százalékos kedvezmény érvényesíthető legyen.

Minőségi játékok

A Palincs Játék-Tér törekszik arra, hogy minőségi és igényes játékokat kínáljon. Árai követik az interneten elérhető árakat, nem kell pluszfelárat fizetni a személyes vásárlási élményért.

 

A vállalkozás számára kiemelten fontos az óvodák és az iskolák támogatása, amelyeknek kedvezményeket biztosít. Az óvodákban játékbemutatókon viszik közelebb a pedagógusok számára az újdonságokat: megismerkedhetnek az ajánlott játéktípusokkal, játékmárkákkal.

A játékbolt alkotóversenyeket és -eseményeket szervez azért, hogy ösztönözze a gyerekek kreativitását és fejlődését. Az a célja, hogy pozitív és inspiráló játékélményt nyújtson minden vásárlójának, miközben hű marad az elérhető árakhoz és a közösség támogatásához.

Látogass el játékboltunkba! Várunk szeretettel!
Címünk: 6600 Szentes, Petfőfi u. 3. (Színház mellett) 
https://palincsjatek.hu/

Nyitvatartás:
Hétfő–péntek: 8.00–17.00
Szombat: 8.00–12.00
Vasárnap: zárva

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában