Hirdetés

2024.03.15. 00:00

Négycsillagos hotel nyílt a Boldogasszonyon

PR cikk

A RIVA Boutique Hotel az Edo-Hungary Kft. RIVA-szállodacsoportjának legújabb szállodájaként a kényelmet, a luxust és az eleganciát sugallja. A négyemeletes, négycsillagos, 15 szobával és 32 férőhellyel rendelkező hotel megnyitóján a Délmagyarország is jelen volt. Nézze meg a képeket!  

A RIVA elnevezés nem ismeretlen a szegedi szálláshelyek világában: országos üzemanyagtöltő hálózattal rendelkező cég, az 1992 óta működő Edo-Hungary Kft. 2021 decemberében nyitotta meg a RIVA Szeged Hotelt. Az Egyetem utcai, családias jellegű szálloda 31 szobája összesen 70 férőhelyet biztosít a vendégeknek. Központi elhelyezkedése miatt számos cég közkedvelt szálláshelyévé vált.

RIVA Boutique: luxusban utazik

A RIVA Szegednél szerzett tapasztalatokra alapozva az Edo-Hungary Kft. RIVA-szállodacsoportjának második tagjaként a napokban megnyitotta a RIVA Boutique Hotelt a Boldogasszony sugárút elején. Itt azok találják meg a számításukat, akik igénylik a modernitást, a minőségi kiszolgálást és élvezni szeretnék a belváros közelségét.

A luxuskategóriát képviselő szálloda 15 kétágyas, az eleganciát otthonos kényelemmel ötvöző superior szobát, egy panorámaterasszal rendelkező penthouse lakosztályt, illetve mélygarázsában a hotel valamennyi vendége számára biztonságos parkolási lehetőséget kínál.

Éjjel-nappal környezettudatosság

A lifttel felszerelt hotel recepciója 0–24 órás portaszolgálatot és lobby bárt biztosít. A minőségi alapanyagokból összeállított bőséges reggeli a szálloda földszinti étkezőjében, illetve jó időben az innen nyíló, tágas kerti teraszon vehető igénybe – idilli környezetben.

A neves belsőépítész által megtervezett hotel a környezettudatosság jegyében a részletekre is ad: környezetkímélő tisztítószereket, illetve műanyag helyett természetes anyagból készült kiegészítőket helyezett el a tágas, 45 négyzetméteres szobákban.

Profi csapattal dolgoznak

– A személyzet professzionalizmusát a folyamatos tréningek, a szakmai kiteljesedést segítő meetingek garantálják – tájékoztatott Ambrus Diána, aki a RIVA Szeged indulása óta szívügyének érzi a RIVA-szállodák sikerét.

Néhány lépésre a belvárostól

A hotelmenedzser szerint a RIVA Boutique Hotel előnye, hogy néhány perc kényelmes sétával elérhető a belváros valamennyi látnivalója, közel a Dóm tér, ami a szabadtéri előadásokra érkezők számára is kifejezetten előnyös. A belvárosi szálloda több szegedi intézménnyel együttműködve változatos programlehetőségeket kínál vendégeinek. Mindehhez a hotel elektromos rollerei is igénybe vehetőek.

Elérhetőség:

Riva Boutique Hotel**** 

+36-70/544-4419, [email protected], 6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 12.

Riva Szeged****

+36-70/409-8084, [email protected], 6722 Szeged, Egyetem utca 4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában