CSMKIK

2020.02.20. 08:00

Digitális Könyvelői Valóság(show) a kamarában

Továbbra is népszerűek a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK) ingyenes adótájékoztatói.

Jól mutatja mindezt, hogy az elmúlt hónapokban 5 városban mintegy 500 résztvevő vett részt az eseményeken. Ezeken a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szakértőitől első kézből kaphattak tájékoztatást az érdeklődők. Emellett a CSMKIK Számviteli Klubja is várta azt a 70 könyveléssel foglalkozó szakembert, akik Szegeden, Szentesen és Hódmezővásárhelyen a szervezet Digitális Könyvelői Valóság(show) című rendezvényein ismerhették meg a digitális ügyvitelszervezésben alkalmazott felhőalapú és távoli asztal megoldásokat, több könyvelőprogramon keresztül.

A január közepén befejeződött tájékoztató rendezvények után tovább folytatódik a Digitális Könyvelői Valóság(show) is. A programokat szervező kamarai számviteli klub vezetője, Ficsor Mónika elmondta: a február 25-i szegedi rendezvény célja, hogy felkészítsék a számviteli szakembereket a digitalizáció kihívásaira, bemutatva a témához kapcsolódó gyakorlati tapasztalatokat és jó gyakorlatokat. Erre pedig a legjobb eszköz, ha olyan szakemberek mutatják be a különböző szoftveres, vagy éppen felhőalapú megoldásokat, akik már a gyakorlatban alkalmazzák azokat. A rendezvény végén konzultációra is lesz lehetőség.

Helyszín: Kamarai Székház (Szeged, Párizsi krt. 8-12.)

Időpont: 2020. február 25. 9:00 óra

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában