PR

2019.05.22. 02:00

Építkezők Napja a vásárhelyi Bodrogi Baunál

A vásárlás mellé élményt is kaptak azok, akik május 18-án ellátogattak a hódmezővásárhelyi Bodrogi Bau barkácsáruházba. Az Építkezők Napján a családi programok mellett szaktanácsadással és kedvezményekkel várták az érdeklődőket.

Az Építkezők Napján barkácsbemutatóval, szakmai előadásokkal, valamint 20 beszállító cég egész napos, helyszíni szaktanácsadásával találkozhattak a vásárhelyiek. CSOK- és ingatlanpiaci tájékoztatón vehettek részt, hallhattak belsőépítészeti trendekről, okosházakról, hőszigetelésről. Megismerkedhettek az áruház széles szerszámgépválasztékával, építőipari újdonságaival.


A család legfiatalabb tagjai is találtak maguknak elfoglaltságot, hiszen a PomPom együttes zenés műsora mellett ugrálóvár, kézműveskedés, arcfestés, vetélkedők és még bohóc is szórakoztatta a gyerekeket. Az áruház nyereményjátékokkal és kedvezményekkel is készült erre a napra.

A sokéves, egész napos rendezvény célja az volt, hogy a vásárlók minél alaposabban megismerkedhessenek a Bodrogi Bau áruházzal, termékeivel, szolgáltatásaival.


– Minden év tavaszán ébresztő kürtöt fújunk az építkezőknek, barkácsolóknak, kertészkedőknek. E napon nemcsak vásárolni, hanem tájékozódni is lehet a megjelent szakembereknek köszönhetően. Így magánembereket, építőipari szakembereket egyaránt elláttunk információkkal, ötletekkel, szaktanácsokkal – fogalmazott Bodrogi Ferenc ügyvezető.


A hódmezővásárhelyi áruházban széles építőanyag-, barkácsáru-, hideg- és melegburkolat-kínálat áll rendelkezésre, illetve a ragasztástechnikai és szaniter-, valamint a világítástechnika részlegen szakértő kollégák szolgálják ki a vásárlókat. Fűnyírók, kültéri lámpák, kül- és beltéri falburkolatok, építőipari szerszámok, festékkínálat, saját gyártmányú hőszigetelő termékek közül válogathat a lakosság.

Az Új Ház Centrum Zrt., Magyarország legnagyobb építőanyag-kereskedelmi hálózatának tagjaként a Bodrogi Bau Kft. Hódmezővásárhelyen évtizedek óta áll a lakosság, illetve az építőipar szolgálatában.


– A Bodrogi Bau figyelemmel kíséri az építőipari újdonságokat, a piacon megjelenő új trendeket hozzuk be az áruházba. Széleskörű tapasztalatokkal rendelkezünk: Csongrád megyében és Hódmezővásárhelyen piacvezetők vagyunk az építőanyag-értékesítésben. Ez többek között a felkészült szakembergárdának, valamint a széles, mindenre kiterjedő termékkínálatnak köszönhető. A nálunk kapható termékek jó minőségűek, és árkategóriától függetlenül garantáltan működnek is. Vásárlóink bennünk nem csalódnak.


A cégcsoport két éve adta át a Bodrogi Bau Kft. égisze alatt működő két szegedi gyárát a Szatymazi utcai telephelyén. Ezek a hódmezővásárhelyi asztalos- és lakatosüzemmel együtt egy olyan komplex gyártói világot képeznek, amely egyrészt saját építőipari kivitelezések, másrészt pedig közvetlen megrendelői igények kielégítésére alkalmas.


Az Aluland egyedi tervezésű és kivitelezésű alumínium nyílászárókat és függönyfal-szerkezeteket gyárt magas színvonalon, német gyártástechnológia alkalmazásával. A piacon kiemelkedő minőséget képvisel tervezők és kivitelezők, valamint egyéni megrendelők számára is.

A Carboland gyár EPS-expandált polisztirolhab hőszigetelő termékeket állít elő. A többféle vastagságú és hőszigetelő képességű, valamint különböző nyomószilárdságú termékeket jellemzően a Bodrogi Bau áruházak forgalmazzák magánemberek, illetve egyedi projektek kiszolgálására.


A Bodrogi Bau Kivitelező, Tervező, Kereskedő és Szolgáltató Kft. 27 éve magas színvonalon, pontosan teljesített határidőkkel, a megállapodások maradéktalan betartásával dolgozik. Az építőipar, a kereskedelem és a szolgáltatás terén több mint negyed évszázada maradandó minőséget alkot.

 

BODROGI ÉPÍTÉSI ÉS BARKÁCSÁRUHÁZAK

6640 Csongrád, Fő u. 61.

6600 Szentes, Vásárhelyi út 116.

6800 Hódmezővásárhely, Kistöltés u. 30. – Nagytüzép

6800 Hódmezővásárhely, Hódtó u. 21.

1103 Budapest, Noszlopy u. 2.

5600 Békéscsaba, Berényi út 52.

6724 Szeged, Szatymazi u. 35.

(X)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában