CSMKIK

2020.05.29. 08:00

Kamarai futár: válságkezelés új megoldásokkal

Megjelent a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ingyenes online üzleti lapja, a Kamarai Futár. A legfrissebb lapszám középpontjában a vállalkozások válságkezelését segítő finanszírozási megoldások állnak, de ezek mellett számos olyan lehetőségről, így pályázatokról is szó esik, melyek a járványhelyzet utáni talpra állásban segítenek a megyei vállalkozóknak, cégvezetőknek.

A lapban részletesen szó esik a Széchenyi Kártya Program kamaránál igényelhető új, válságkezelő konstrukcióiról, melyeket Krisán László, a Kavosz Zrt. vezérigazgatója mutat be egy interjúban. Összefoglalót olvashat a Finanszírozási lehetőségek vállalkozásoknak I. című rendezvényről, amelyen a fenti hitelek mellett az EXIM Bank kárenyhítő programja és a Kamarai Pénzügyi Alapok támogatási rendszer is bemutatkozott. Az online rendezvénysorozat második alkalmát egyébként június 3-án tartják, akkor a bértámogatási programokkal, a Növekedési Hitelprogram Hajrá! lehetőségeivel és a pályázati lehetőségekkel foglalkoznak majd.

A gazdasági önkormányzat magazinja a forrásszerzési lehetőségek mellett olyan megyei cégeket is bemutat, amelyek sikerrel adtak válaszokat a járvány okozta kihívásokra.

A Futárban emellett olvashat a kamarai ügyfélszolgálatok újranyitásáról, a kamarai hozzájárulás újonnan bevezetett online kártyás befizetési lehetőségeiről, de nem maradtak ki pályázati információk, a jogszabályváltozások, illetve határátlépési információk sem.

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában