Év sportolója: hajrá a szervezésben

December 21-én, kedden 18 órakor Szegeden, az Alabárdos étterem és borozóban rendezi meg a 100 éves Délmagyarország az Év sportolója díjátadó gálát.

A hajrá napjait éljük a december 21-én, kedden megrendezésre kerülő Délmagyarország és Délvilág Év sportolója díjátadó gála szervezésével kapcsolatban.

A vendégek már visszajelezték részvételi szándékukat, közel 60 Csongrád megyei sportoló, edző, vezető vesz részt a patinás, 43 éves Alabárdos étterem és borozóban megtartandó ünnepségen.
A helyi média is nagy érdeklődést mutat az esemény iránt, a Rádió Plusz élőben jelentkezik a gáláról, míg a Szeged VTV és a Telin Tv is forgat, interjúkat készít.

Neves sportolókban nem lesz hiány. Szerencsére Csongrád megye sportja meghatározó szerepet tölt be Magyarországon, így olimpiai, világ- és Európa-bajnok klasszisok teszik még rangosabbá az 1970 óta minden évben megtartandó eseményt.

Lapunk nem feledkezik meg a régi munkatársakról sem, ott lesz a két egykori sportrovatvezető, Bagaméry László és Süli József is, mindketten díjat adnak át, amelyet a Szilánk Zrt. készít el.

Díjazzuk az ifjúsági sportolókat, a felnőtt női és férfi sportolókat, az edzőket, immár 2010-től nemcsak a felnőttekkel, hanem az utánpótlás területén dolgozókat is, az év csapatait, és a szokásos két életműdíjat is átadjuk. Kik a győztesek? Már csak négyet kell aludni, és kiderül.