Sport

2014.03.04. 09:58

Megrendezik az ukrán-amerikai barátságos futballmeccset Cipruson

Az ukrán ifjúsági és sportminiszter bejelentette, hogy az ukrán labdarúgó-válogatott még kedden elutazik Ciprusra, hogy lejátssza az Egyesült Államok ellen szerdára kiírt barátságos mérkőzését.

MTI

A tárca vezetője, Dmitrij Bulatov a Facebook-oldalán közölte, hogy nincs kérdés, lesz meccs. A sajtókapcsolatokért felelős Olekszandr Hlivinszkij hozzátette: a futballisták már a repülőtérre tartanak.

A találkozóra eredetileg Harkivban került volna sor, de a feszült ukrán belpolitikai helyzet miatt egy hete áthelyezték Ciprusra. Hétfőn az ukrán szövetség elnöke, Anatolij Konkov jelezte: a játékosok nem utaznak el Ciprusra. Az amerikai szövetség a Twitter-oldalán azt írta, hogy a mérkőzést megrendezik.

Korábban

Kétségessé vált a szerdára kiírt Ukrajna-Egyesült Államok barátságos labdarúgó-mérkőzés ciprusi megrendezése.

Az ukrán szövetség elnöke, Anatolij Konkov hétfőn este jelezte: a játékosok nem utaznak el Ciprusra. Ugyanakkor az amerikai szövetség saját Twitter oldalán azt írta, hogy a mérkőzést megrendezik.

A találkozóra eredetileg Harkivban került volna sor, ám a feszült ukrán belpolitikai helyzet miatt egy hete áthelyezték Ciprusra. Akkor az ukrán szövetség hangsúlyozta, hogy a helyszínváltoztatásra az amerikaiak kérésére került sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!