Szeged és környéke

2013.01.19. 10:26

Egy kilónyi heroint kapcsoltak le a pénzügyőrök a Dél-Alföldön

Röszkén autóban, Kelebiánál vonaton találtak heroint a dél-alföldi pénzügyőrök. Összesen közel egy kilónyi kábítószert foglaltak le több mint négymillió forint értékben.

Delmagyar.hu

Egy osztrák rendszámú Mercedes Sprintert vezetett az a szerb állampolgár, aki Röszkén akarta átlépni a határt a heroinnal. Azt mondta, nincs nála semmi, de szokatlanul idegesen viselkedett, emiatt a pénzügyőrök alaposabban átnézték az autót. A férfi kabátjában egy gyógyszeres dobozban 37 grammnyi heroint találtak, amelynek értéke több százezer forint. A szerb állampolgárságú férfit a pénzügyőrök feljelentéssel átadták a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak, ahol ellene visszaélés kábítószerrel bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult.

Kelebiánál a Beograd nemzetközi gyorsvonaton az egyik vagon utasfülkéjében három ülés alatt keresztpánttal felfogatva ülésenként egy-egy nejlon csomagot találtak, amelyek összesen közel 800 gramm heroin gyanús anyagot rejtettek. A pénzügyőrök a 4 millió forint utcai értéket meghaladó kábítószert feljelentéssel átadták a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak, ahol ismeretlen tettes ellen visszaélés kábítószerrel bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!