Szeged és környéke

2013.05.25. 17:20

Hiánycikk a ˝Trafikos leszek!˝ póló

Szeged - Vak komondort is könnyebb a szegedi hídivásárban találni, mint városunkat népszerűsítő termékeket. Sokáig kerestünk, mire sikerült szegedes pólót találni.

Segesvári Csaba

Nehezebb lenne a szombatinál is kellemesebb időt elképzelni a Szeged Napja ünnepségsorozat leglátványosabb részének, a hídivásárnak. A napos, felhős, de kellemesen tavaszias időben beleolvadtunk a tömegbe és végignéztük a több mint 600 méteres Belvárosi hídi kínálatot.

Hiánycikk a ˝Trafikos leszek!˝ póló. Fotó: Segesvári Csaba (galéria)


Kézművesek sora nyitja a Széchenyi téri oldalt, enni és inni sokkal egyszerűbb, mint városunkat népszerűsítő termékeket találni. Kicsit érthetetlen, hogy Szeged Napjának rendezvényén Szeged feliratú termékeket mindössze két helyen láttunk: a Belvárosi híd lábánál balra, valamint a híd közepén jobbra. Mindkét árus saját készítésű kreatív szegedi pólókat árul, ami még a turistáknak is megfelelő ajándék lehet.

Hiánycikk a ˝Trafikos leszek!˝ póló. Fotó: Segesvári Csaba (galéria)


Hiszen ki látott már olyat, hogy New Yorkban vagy éppen Budapesten egy vásárban ne legyen I LOVE NY vagy éppen I LOVE BUDAPEST póló? Ha szegedi hűtőmágnest keresnénk, még nagyobb bajba kerülnénk, ugyanis a hídon nem, csak a Kárász utcán kapható a városunkat népszerűsítő vásári kellék.

Hiánycikk a ˝Trafikos leszek!˝ póló. Fotó: Segesvári Csaba (galéria)


De térjünk vissza hídra: míg [namelink name="Nagy Natália"] a könyveit, addig az egykori bankrabló [namelink name="Ambrus Attila"] fazekas remekeit népszerűsíti. Amit nagyon hiányoltunk, az a „Trafikos leszek!" feliratú póló, hiszen az elmúlt napok eseményei bizony indokolnák a különleges felsőrész árusítását. Az árak alacsonyabbak, mint az elmúlt években, betudható ez a 2008 óta tartó válságnak.

Hiánycikk a ˝Trafikos leszek!˝ póló. Fotó: Segesvári Csaba (galéria)


Szerencsére a hídi vásárnap is nyitva van, „tessék, csak tessék", vigyék és vegyék a portékákat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!