Szeged és környéke

2015.02.26. 16:00

Halászlé és hüllők a szegedi standon

Budapest, Szeged - A város egy 25 négyzetméteres egyedi standon mutatkozik be a március elsejéig tartó turisztikai vásáron.

Munkatársunktól

Halászlével várta [namelink name="Frank Sándor"] mesterszakács, csárdagazda a budapesti utazás kiállítás első, szakmai napjának látogatóit Szeged standján.

Fotó: DM

Fotó: DM

[namelink name="Ács Szilvia"], a szegedi Tourinform-iroda vezetője elmondta, a város egy 25 négyzetméteres egyedi standon mutatkozik be a március elsejéig tartó turisztikai vásáron.

Fotó: DM

Fotó: DM
– Szegedi kiadványokkal – vadaspark, fürdő, füvészkert, rerences templom, szabadtéri, színház – várjuk az érdeklődőket. Pénteken Török Gizella tápéi gyékényszobrász mutatkozik be, szombaton a vadaspark munkatársai hüllőkkel, kígyókkal érkeznek. Az állatoknak minden évben nagy sikerük van. Vasárnap pedig egy mézeskalács-készítő néni látogat el Szeged standjára – tájékoztatott a szegedi Tourinform-iroda vezetője.

Fotó: DM

Fotó: DM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!