Szeged és környéke

2015.06.26. 21:46

Légy szabad! - hirdették a drogellenes napon

Szeged - Flashmobokat, azaz több villámcsődületet tartott Légy szabad! címmel pénteken, a kábítószer-fogyasztás elleni küzdelem nemzetközi napján a szegedi Dr. Farkasinszky Terézia Ifjúsági Drogcentrum.

Munkatársunktól

Az időjárás kegyes volt, így az Ifjúsági Ház-D2 Ifjúsági Fejlesztő és Médiaközpont „Dancelő" tánccsoportjának koreográfiáját többször is megcsodálhatták a Dugonics téren járók. Az érdeklődők tájékozódhattak az intézmény munkájáról is: a Tények nevű molinó a szerekről adott információkat, a Megoldások-felirat alatt a közösségi és színházterápia, vagy épp a FÜ-VÉSZ zsonglőr szakkör jelent meg, míg az Érzések-transzparensen egykori drogfüggők „meséltek". – Hiszek abban, hogy az apró érzések is közelebb tudják hozni az embereket a témához és egymáshoz. Talán mától könnyebben észreveszik a környezetükben, ha baj van, és bizalommal kérnek segítséget – beszélt a program céljáról a szegedi drogcentrum munkatársa, [namelink name="Szabó Ágnes"].

Légy szabad! - hirdették a drogellenes napon. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!