Szeged és környéke

2015.06.30. 17:38

Szabadidejükben fotóznak, gyöngyöt fűznek a hivatalnokok

A hivatalok szerdán, a tisztviselők napján zárva tartanak, ám arról kedden képet alkothattunk, mivel tölti szabadidejét az apparátus.

Munkatársunktól

A városházán Kardos János, a művelődési osztály vezetője nyitotta meg az Alkotó hivatalnokok II. című kiállítást, mely tavaly már nagy sikert aratott. 12 kreatív kollégájának 42 művéről azt mondta, látszik, hogy ésszel, kézzel és szívvel születtek. A jelek szerint a munka az igazgatási és építési irodán lehet a legfárasztóbb vagy éppen leginspirálóbb, mert onnan négyen is kiállítottak.

Szabadidejükben fotóznak, gyöngyöt fűznek a hivatalnokok - GALÉRIA


Kovács Béla irodavezető-helyettes például fest, Lévay Éva Anita rajzol. A városüzemeltetésről Tóth Kamilla és a személyzetiről Katona Adrienn fotózásban jeleskedik, a közgazdasági munkatársa, Vojnárné Lippai Csilla mesterien fűz gyöngyöt. A jegyzői irodáról Karacs János idén ismét makettel jelentkezett, ezúttal egy bányavasutat álmodott meg kicsiben. Az összeállítás – amely a kollégákat is lenyűgözte – augusztus 3-ig látható a díszterem folyosóján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!