Szeged és környéke

2019.01.28. 13:25

Tudatosan szórakoztak az ágotás gyerekek

Az ÁGOTA Alapítvány Játszóházában januárban is tartottak Tini szórakozóestet, a Csongrád megyében élő családjukból kiemelt gyermekek és a játszóház környékén élő családok gyermekei részére.

Munkatársunktól

A szórakozóest minden alkalommal prevenciós program köré épül, amely legutóbb a diszkóbalesetekről és a biztonságos közlekedésről szólt.


Kothencz János, az ÁGOTA Alapítvány alapítója elmondta, hogy fontosnak tartják a gyermekek védelmét, és azt, hogy a tinédzserek tudatosan érezzék jól magukat, ha szórakozni mennek. A Szegedi Rendőrkapitányság bűn- és baleset-megelőzési munkatársai előadást tartottak a veszélyekről, elsősorban azokra az esetleges problémákra és veszélyekre hívták fel a figyelmet, amelyek őket is érhetik, ha nem vigyáznak magukra kellőképpen.


Az előadáson túl a résztvevők megnézhettek egy rövid videós szemléltetést is az elhangzottakról, ugyanakkor kipróbálhatták a részegszemüveget, nem utolsósorban pedig a totó kitöltése is kedvelt időtöltésnek bizonyult két tánc között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!