Szeged és környéke

2019.03.11. 10:38

Ganxsta Zolee ezúttal csak beszélgetni jön a JATE-ba

Az egyetemi közeg nem csak a bulizásból áll - ezt igyekszik tolmácsolni a JATE Klub.

Munkatársunktól

Új kezdeményezésük – amely JATE Sikersztorik néven fut –, hogy fiatal egyetemisták szerveznek beszélgetéseket a kortársaiknak. Persze az előadások mindenki számára nyitottak. Márciusban 6 alkalommal hoznak el különleges embereket. Rapperek, slammerek, írók is tiszteletüket teszik. Cél a szórakoztatás és az oktatás vegyítése, egy kis vita kialakítása az adott témáról. 


Március 11-én este 8-kor az online fizetőeszközökről lesz szó, mesél az SZTE egyik egyetemi docense, Vinkó Tamás is. 12-én kicsit más vizekre evezve este 6-kor a slam poetry világába kalauzol Kemény Zsófi, aki nemcsak slammer, író is. 


Március 18-án délután 5-kor pedig Ganxsta Zolee és Vad Róbert, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság őrnagya mesél a lázadásról, hogy nézett ez ki régen, és hogyan néz ki ma. 


Március 19-én hétkor már az egyik leghíresebb magyar oldal, a TrollFoci vezetőiavatnak be, hogy lett baráti viccelődésből karrier. 


Március 20-án Reisz Gábor filmrendező árul el érdekességeket forgatókönyvekről és legújabb filmjéről, a Rossz versekről. Ugyanezen a napon 6-kor pedig a megvalósítás művészete, vagyis a start-up cégek kerülnek terítékre. Károlyi Antal mesél a Hungarian Business Angel Networktől és Illés Richard a Hiventurestől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!