Szeged és környéke

2009.02.05. 09:26

360 Cities: immár Szegeden is sétálhatunk virtuálisan

Szeged - A világ nagyvárosaiban nézhetünk körbe virtuálisan egy weboldalon - akár teljes képernyőn, kiváló minőségben. A kényelem tehát szinte teljes, akár egy laptoppal az ölünkben a fotelből forgolódhatunk a világban. A 360 Cities oldalán immár Szegedet is körbejárhatjuk.

Delmagyar.hu

A 360 Cities oldalon a világ számtalan nagyvárosában forgolódhatunk kedvünkre, megspórolva az utazás fáradságát és költségeit. Egy-egy városban általában több ponton is megállhatunk virtuális sétánk során, és szabadon mozgatva a kamerát nézelődhetünk egy adott pontból, és a hasonló panorámaképeknél megszokott módon, az egér segítségével „foroghatunk körbe". Ráadásul mindezt akár kiváló képfelbontással, teljes képernyőn is megtehetjük.

Immár Szegeden is körbenézhetünk virtuálisan

Immár Szegeden is körbenézhetünk virtuálisan...
Jó hír, hogy a napokban elkészültek a Szeged városát bemutató interaktív panorámaképek is. Ha tehát egy hideg vasárnapon inkább a jó meleg szobából vennénk szemügyre saját városunkat, miután „visszatértünk" világ körüli utunkról, minden eszköz rendelkezésre áll...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!