Szeged és környéke

2017.11.28. 18:12

Átadták a jégpályákat hétvégén, de mégsem

Szeged - A mobil jégpálya beruházója és tulajdonosa a Tisza Volán jégkorongszakosztálya. Velük az üzemeltetési szerződés megkötése folyamatban van.

Dombai Tünde

– Ki szerettem volna próbálni a korcsolyázást zenére is, mert délelőttönként már nincs hangosítás a jégen, mint eddig – hallottuk a szombati Nagy jeges napon a Csongrádról érkezett Kis Ferenctől. A nyugdíjas férfi a mobil jégpályát is tesztelte volna, de nem tehette. Hiába volt az avatóünnepség, a közönséget nem engedték fel rá. Olvasónk azt mondta, hétfőn újra kísérletet tesz. Nem járt sikerrel, mert a pálya tegnap is zárva maradt.

Átadták a felújított és kibővített jégpályát Szegeden. Fotó: Török János - GALÉRIA


Szabó Mihálytól, a Szegedi Sport és Fürdők Kft. ügyvezető igazgatójától megtudtuk, a mobil jégpálya beruházója és tulajdonosa a Tisza Volán jégkorongszakosztálya. Velük az üzemeltetési szerződés megkötése folyamatban van. A procedúra lezárását követően – ami várhatóan hamarosan megtörténik – biztosítják a használatát a közönség számára is. Addig a nagypálya áll rendelkezésre a honlapjukon megtalálható időbeosztás szerint. A zenével kapcsolatban az igazgató azt a tájékoztatást adta, hogy délelőttönként zömében iskolák és egyesületek veszik igénybe a jégpályát, akik nem igénylik a zeneszolgáltatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!