Szeged és környéke

2017.12.14. 14:14

Bemutatkozott Nagyvárad Szegeden - ez alkalomból nézze meg a város ünnepi díszkivilágítását!

A város egyedi turisztikai kínálatáról szólva kiemelték a fürdőket, a repülőteret, a szecessziós épületeket, a zsinagógát, a természeti látnivalókat és a várat.

A szegedi Lobby Café & Bistróban mutatkozott be csütörtökön a Turizmus Kft. szerevezésében a romániai Nagyvárad. A 200 ezres, Debrecenhez közel található várost Mihai Jurca, a helyi önkormányzat idegenforgalmi hivatal vezetője mutatta be a szegedi utazási irodák és a sajtó képviselőinek.

 

A város egyedi turisztikai kínálatáról szólva többek között kiemelte a fürdőket, a repülőteret, a szecessziós épületeket, a zsinagógát, a természeti látnivalókat és a várat.

 

Bemutatkozott Nagyvárad Szegeden - ez alkalomból nézze meg a város ünnepi díszkivilágítását! - GALÉRIA. Fotó: MTI


– Nagyvárad Románia szecessziós fővárosa és legismertebb fürdővárosa, itt található Szent László ereklyéje is. Magyar látogatóink népszerű úti célja – mondta a hivatalvezető. A város egyetlen ötcsillagos szállodájának értékesítési vezetője, Alexandru Chira pedig a 2010-ben épült Ramada szállodáról beszélt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!