Szeged és környéke

2019.06.03. 21:43

Fürödjön tejben-vajban, aranyban... Egy elképesztő marostői luxusotthon képei!

Hamarosan 270 nm-en élvezheti újdonsült tulajdonosa a luxuskörülményeket Szeged Marostő városrészének ritkaságszámba menő házában. A képek magukért beszélnek, ahogy az ár is. Nagyon kíváncsiak vagyunk, kié lesz ez a 107 milliós szépség...

Újszegeden, a marostői városrészben kínálják eladásra ezt az emelt szintű szerkezetkész luxus-okosházat. A ház 760 nm telken épült fel, hátsó szomszédoktól mentes övezetben, és erre tervezett 270 négyzetméteres családi házzal. 

Egy elképesztő marostői luxusotthon képei - GALÉRIA

A ház alsó szintjén kialakítottak egy irodát, egy szülői hálószobát, gardróbot, fürdőszobát, háztartási helyiséget, amerikai konyhás nappali-étkezőt, amiből a tervezett üveg korlátú lépcsőn érkezünk fel a galériás társalgó részre. Ez akár könyvtárként is funkcionálhat. A emeleti szinten további 3 hálószoba, fürdő és gardróbszoba került kialakításra. Itt minden egyes szobához saját erkély tartozik.

További képek és részletek az eladó házról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!