Szeged és környéke

2017.06.13. 22:09

Gyermekrablás a várjátékokon

A Szegedi Várjátékok 15., jubileumi évadában a Gyermekrablás a Palánk utcábant mutatja be a Pinceszínház július 21-én. Július 6-ától 9-éig a gyermekeknek szólnak programok, július 13-án és 16-án pedig két felnőttelőadás látható.

F. SZ. A.

A július 6-án kezdődő Szegedi Várjátékok során mind a négy napon két előadással készülnek: köztük a Kiskakas gyémánt félkrajcárja, a Császár új ruhája, Aladdin kalandjai, majd Mazsola és Tádé is megelevenednek. Gyermekkoncertet ad július 9-én este 6 órától [namelink name="Farkasházi Réka"] Fonogram-díjas zenekara. Mind a négy napon 11 és 14 óra között ingyenes állatsimogató, lovas szekerezés, ugrálóvár és játszósarok várja a kicsiket.


A felnőtteknek Szabó Magda Az ajtó című regényének színpadi változatával készülnek július 13-án, este 9 órakor – [namelink name="Czeizel Gábor"] rendezésében [namelink name="Hegyi Barbara"] a főszereplő. [namelink name="Koltai Róbert"] állítja színpadra a Színházkomédia című vígjátékot, a július 16-i előadáson olyan ismert színészek játszanak, mint [namelink name="Kertész Péter"], [namelink name="Farkasházi Réka"], [namelink name="Xantus Barbara"] és [namelink name="Ivancsics Ilona"].


Az ifjúsági napok ősbemutatója Nógrádi Gábor gyermekregényéből készült: a Gyermekrablás a Palánk utcában című zenés darabot július 21-e és 30-a között hat alkalommal játsszák [namelink name="Janik László"] rendezésében.

Jegyeket a Pinceszínházban vagy a Tourinform-irodán lehet vásárolni, valamint előadások előtt a helyszínen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!