Szeged és környéke

2008.12.01. 20:23

Keressük a legszebb és legrondább Csongrád megyei épületeket

Csongrád megye - Az Év Csongrád Megyei Épületei játékunkkal az építészet és az építtetők helyi teljesítményeit szeretnénk elismerni szakmai szempontok, illetve olvasóink véleménye alapján. A legcsúfosabbnak ítélt épülettel kapcsolatosan Citromdíjat is osztunk.

Delmagyar.hu

Az év Csongrád megyei épületei pályázatra és játékra azok jelentkezését várjuk (december 8-áig), akik úgy gondolják: terveztek, építtettek, vagy látnak a környezetükben olyan mintaadó családi
vagy társasházat, illetve új és felújított középületet, amely méltó a bemutatásra.

A pályázat tartalmazza az épület tulajdonosának, illetve tervező építészének nevét, a ház pontos címét, építésének évét, illetve az épületről 3-4 külső fotót!

Jelentkezni lehet: postai levélben a Délmagyarország/Délvilág szerkesztősége, 6740 Szeged, Pf.: 153. címen; e-mailben: az [email protected] címen. De várjuk ötleteiket a cikk alatt található Hozzászólások között is.

A szerkesztőségünknek eljuttatott pályázatokat lapunkban bemutatjuk, azokról olvasóink voksokban mért véleményét várjuk, majd eredményt hirdetünk: Az év lakóháza, Az év középülete, Az év közönségdíjas épülete, illetve (a legcsúfabbnak ítélt) Az év citromdíjas épülete Csongrád megye 2008 kategóriában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!