Szeged és környéke

2013.12.04. 14:24

Kossuth Lajos sugárút: jövő héten visszaáll a forgalom

Csongrád megye – Az ütemtervnek megfelelően halad a Kossuth Lajos sugárút felújítása – közölte Bohács Zsolt, fideszes önkormányzati és országgyűlési képviselő, Csongrád megye útügyi biztosa.

Munkatársunktól

A szerdai szegedi bejárás után tartott sajtótájékoztatón [namelink name="Bohács Zsolt"] elmondta: ha az időjárás is engedi, az elkészült szakaszt a jövő héten visszaadhatják a forgalomnak. A burkolatcserét a téli időjárás miatt április végéig fejezi be a kivitelező, télen a sugárutat kétszer két sávon lehet használni. 500 millió forint áll rendelkezésre a megyei állami utak felújítására a kezelő Magyar Közút Nonprofit Zrt-nél. Mivel a kalkulált összegnél kevesebbe kerülnek a megyei felújítások, a tervezetteken felül is megújulhat egy útszakasz, az útügyi biztos a43-asút egyik szakaszát javasolja. [namelink name="Kóródi László"], a STRABAG Általános Építő Kft. főépítésvezetője hozzátette, a hideg nem zavarja az aszfaltcserét, a minőségét folyamatosan ellenőrzik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!