Szeged és környéke

2007.12.17. 20:19

Pókerarc: 3 milliót nyert a bordányi Kovács József

Bordány - Még nem tudja, mire költi nyereményét az a bordányi férfi, aki az RTL Klub Pókerarc című vetélkedőjének vasárnapi döntőjében hárommillió forinttal a zsebében szállt ki a játékból. Az 52 éves Kovács József a következő szerepléséig akarja növeszteni sörényét.

Kiss Gábor Gergely

– Már a játék előtt megfogadtam: ha a végére nem érem el a hárommillió forintot, megnyomom a gombot – mondta [namelink name="Kovács József"]. Az 52 éves bordányi férfi az RTL Klub Pókerarc című vetélkedőjének vasárnapi döntőjében 2 millió 915 ezer forintot nyert.

– Próbáltam azért blöffölni. Reménykedtem, hogy olyan játékossal maradok a végelszámolásban, aki nálam hamarabb száll ki. A végsőkig húztam az időt, de fél másodperccel a vége előtt rácsaptam a gombra – mondta a férfiú. Meg azt, hogy célja a Szuperdöntő, és a benne megnyerhető 50 millió forint lett volna. A vetélkedők légköre egyébként nem volt szokatlan a rokkantnyugdíjas egykori vállalkozónak.

[namelink name="Kovács József"] haját Vágó István vágja majd le. Fotó: Schmidt Andrea
– Két éve már játszottam Vágó Istvánnal a Legyen Ön is milliomos!-ban, de ott a másfél milliós kérdésnél elvéreztem – közölte József, aki ezután különös fogadalmat tett. Nem vágja le addig a haját, amíg újra nem nézhet farkasszemet a kvízmesterrel. A majd hárommillióból jut pénze fodrászra? – Nemsokára újra indul a Milliomos, amiben ismét szerepelni szeretnék. Megbeszéltük Vágó Istvánnal, hogy ha ez sikerül, a játék után egyből bemegyünk a sminkszobába, ahol géppel és ollóval ő maga szabadít meg a sörényemtől – mondta József.

Honnan tett szert ekkora tudásra? – Rengeteget olvasok. Van úgy, hogy húsz könyvet is kivégzek egy hónap alatt. A kedvenc területem a történelem – magyarázta a férfi, akinek győzelme a bulvárkérdések miatt úszott el. – Engem nem hoz izgalomba, hogy mit csinál Kylie Minouge, ha csak nem velem teszi – mosolygott. Annál jobban szeret honfoglalózni: elmondása szerint az internetes játékból is sokat tanulhat az ember.

Mihez kezd a nyereménnyel? – Még nem döntöttem el. Az biztos, hogy a lányaimnak adok belőle, és a házra is ráférne egy kis renoválás – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!