Szeged és környéke

2019.04.23. 11:27

Utasvárókba kerülnek a novellák

Álljon meg egy novellára! címmel novellaíró pályázatot hirdet a JCDecaux. A nyertes munkák a főváros és a megyeszékhelyek legforgalmasabb utasváróiba kerülnek ki, az első három helyezett pedig pénzjutalomban is részesül.

Munkatársunktól

 Az idén harmadik alkalommal meghirdetett pályázat révén a tömegközlekedők várakozással töltött percei tartalmasabbá, kellemesebbé, szórakoztatóbbá válnak. A citylightokon megjelenő kisprózákat nagyjából egymillióan olvashatják el nyáron. Az először 2017-ben meghirdetett pályázatra akkor 2500, tavaly már 3800 írás érkezett. A Grecsó Krisztián József Attila-díjas költő, író vezette szakmai zsűri ebből válogatta és válogatja ki idén is a legjobb húszat. Az esélyegyenlőség érdekében a pályázat anonim, egy szerző legfeljebb három, egyenként 3600 és 4000 karakter közti terjedelmű prózai alkotással jelentkezhet május 1-jéig. A legjobbnak ítélt alkotás szerzője 300 ezer forintos pénzdíjban részesül, a második 200 ezer, míg a harmadik helyezett 100 ezer forintot kap. A pályázattal kapcsolatos bővebb információk a http://novella.jcdecaux. hu weboldalon olvashatók, jelentkezni és a műveket feltölteni is itt lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!