Délmagyar logó

2019. 06. 17. hétfő - Laura, Alida 20°C | 28°C Még több cikk.

Bemutatták a SZTE új vezetését - az intézményt mostantól az új rektor és csapata irányítja

Sajtótájékoztatón mutatták be hétfőn a Szegedi Tudományegyetem új rektori vezetését.
Sajtótájékoztatón mutatták be hétfőn a Szegedi Tudományegyetem új rektori vezetését. Július elsejétől Rovó László professzor az intézmény rektora, aki úgy fogalmazott, a vezetés nem magányos dolog, és kiváló helyetteseket kért fel a különböző feladatokra.
 
Fotó: Kuklis István

A stratégiai rektorhelyettes Széll Márta, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Orvosi Genetikai Intézetének intézetvezető professzora lett, aki 2014-ig tudományos és kutatási dékánhelyettes is volt a karon.

Az oktatási rektorhelyettesi posztot Gellén Klára professzor kapta, aki szintén dékánhelyettes volt két cikluson keresztül az Állam- és Jogtudományi Karon, 2016-ban pedig az Üzleti Jogi Intézet vezetése is az ő feladata lett.

A tudományos és innovációs rektorhelyettesi posztra Kónya Zoltánt, az Alkalmazott és Környezeti Kémiai Tanszék intézetvezető professzorát nevezték ki, a Nemzetközi és Közkapcsolati rektorhelyettes pedig Zakar Péter történész lett, aki a Csongrád Megyei Önkormányzat alelnöke volt, illetve a Gál Ferenc Főiskola dékánja.

Fendler Judit kancellár elmondta, hétfőn megtörtént az átadás-átvétel a Szegedi Tudományegyetem régi és új vezetése között, az intézményt mostantól az új rektor és csapata irányítja.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Munkavizsgán és szépségversenyen bizonyítanak a kutyák

Az Ebtenyésztők és Hobbi Kutyások Dél-alföldi Egyesülete (EbHoK) mint a MEOE Szövetség tagja - a Kedvenc Kutyakiképző Iskolával együttműködve - BH és IPO szintű munkavizsgát, BH szinten EBHoK BH Kupa elnevezéssel versenyt rendez. Tovább olvasom