Délmagyar logó

2019. 06. 24. hétfő - Iván 19°C | 27°C Még több cikk.

Éjszakai útzár a József Attila sugárút és a Brüsszeli körút kereszteződésében

Szeged - A hétvégén éjszakai útzár lesz a József Attila sugárút és a Brüsszeli körút kereszteződésében, és befejeződnek a Makkosházi körúti munkálatok.
A 4-es villamosvonal rekonstrukciója keretében a József Attila sugárút és a Brüsszeli körút kereszteződésében a vágányzóna teljes lezárásra kerül május 28-án, szombaton este 8 órától május 29-én, vasárnap reggel 8 óráig. Az útzár idejére korlátozzák a forgalmat. Ugyanakkor elkészült a felújítás a József Attila sugárút és a Makkosházi körút kereszteződésében, itt vasárnaptól helyreáll az eredeti forgalmi rend.

A József Attila sugárút és a Brüsszeli körút kereszteződésében a 4-es villamosvonal rekonstrukcióját végző kivitelező a vágányzóna felújítási munkálatai miatt teljesen lezárja a vágányzónát, ezért a Brüsszeli krt. a József Attila sugárút felé átmenetileg zsákutca lesz.

Nagyításhoz kattintson a képre!
Nagyításhoz kattintson a képre!

A teljes útzár ideje alatt a 11-es, 72Y, 73-as és 73Y jelzésű autóbuszok terelőútvonalakon közlekednek. A Hódmezővásárhely, Tiszasziget, Kübekháza, valamint Makó felé közlekedő helyközi és távolsági autóbuszjáratok is terelőútvonalon járnak.

A 43-as főútvonal közúti forgalma a Berlini körút–Csongrádi sugárút–Rózsa utca–Retek utca–Szilléri sugárút–Római körút irányban kerülheti ki az útzárat. A nagykörúton rendőri irányítás segíti a közlekedőket.

Nagyításhoz kattintson a képre!
Nagyításhoz kattintson a képre!

Vasárnaptól újra az eredeti forgalmi rend szerint lehet közlekedni a József Attila sugárút és Makkosházi körút kereszteződésében, mivel lezárult a kereszteződésben a pályazóna útburkolat cseréjének második, befejező üteme.

Olvasóink írták

 • 10. barsanyi 2011. május 30. 08:09
  „Ez a hír már nem hír!”
 • 9. pistimolnar 2011. május 29. 08:11
  „8. vityillo65! Jó reggelt kívánok! Ha felébredtél, majd meglátod...”
 • 8. vityillo65 2011. május 28. 18:14
  „Most jutott eszembe: még nem mutatták be, milyen villamosok fognak járni az új vonalakon. Színben egyformák lesznek? Meg úgy egyáltalán, azt hiszem mindenkit érdekel, kívül, belül milyen. Remélhetőleg belül olyan is marad, a vandálok távol tartják magukat.”
 • 7. daveedbrown 2011. május 28. 09:01
  „6!
  Szerintem ez nem ide akar tartozni :)”
 • 6. Vanek 2011. május 28. 05:49
  „Az újszegedi Aquapolis kitáblázottsága is nagyon rossz. Az újszegedi oldalon a Liget körül nincs kitáblázva, ami van egy szem tábla a Csonka előtt, az olvashatatlanul koszos.
  A Nagykörúton reklámtáblák mutatják, hogy hány km-re van a fürdő. Ha jössz a Bertalan hídról lefele, már nincs, ami arra utalna, hogy itt most jobbra kellene kanyarodnod. Ha mégis megteszed, a Népkert sor végén a fürdőt most nyáron talán észreveszed (télen, amikor nincs nyitva akkor még ezt sem). Többen továbbhaladnak, és felhajtanak a Belvárosi hídra, mivel tábla hiányában nem találják a parkolót, ami ugye szívás, mert onnan már nem lehet visszafordulni Újszegedre.
  A fürdő mélygarázsát tényleg nem veszi észre az, aki először jár itt. Érdekes, hogy például Ausztriában szép, színes egységes tájékoztató táblák vannak minden turistaközpontban. Tulajdonképpen nem is kell GPS, minden ki van táblázva (szállás -még az 1-2 szobás zimmer is, parkolóhely, turista attrakció), előtte szépen előre van jelezve. Itt Szegeden, az Aquapolisnál még ez sem működik, mivel a GPS -készülék a Vakok Intézetéhez viszi a gyanútlan, ugyanis, a Torontál tér 1. a címe az Intézetnek és a (honlapjuk szerint) az a fürdőnek is. GPS-koordináta nincs a honlapon.”
 • 5. rozator 2011. május 28. 00:12
  „3. klj_54 2011.05.27. 16:28 Ha 60-ban jöttél ide, valószinűleg idősebb vagy, de: én is itt taxiztam egy jó pár évet, és még ma sem tévedek el! (dunántúlon születtem) Egyébként örülök, hogy végre egy helyi építés rendben, időre kész lesz! Egy éjszakai kerülgetést az amúgy sem nagy forgalom ki fog bírni! Kamion meg csak tévedésből jár már arra!”
 • 4. nyomdasz63 2011. május 27. 17:12
  „3. klj_54 2011.05.27. 16:28
  ...Szeged kitáblázottsága, iránymutatása, útbaigazítása nullával sőt dupla nullával egyenlő!...

  Való igaz !!!
  Más téma,de...most csináljuk a táblát a szomszédokkal a Móravárosi krt.-Szél u. sarkára.hogy merre kell menni a Vadaspark felé. Évek óta kérjük,hogy táblázzák ki itt is,mert unjuk,hogy naponta többször is becsöngetnek a környékbeli házakba akik a bejáratot keresik.”
 • 3. klj_54 2011. május 27. 16:28
  „1. antikos 2011.05.27. 15:21
  Nem akarok a messziről jött emebr szövegével előjönni, de Szeged kitáblázottsága, iránymutatása, útbaigazítása nullával sőt dupla nullával egyenlő!
  Párizsban térkép nélkül lehet közlekedni, ha tudod, hogy mi az uticélod!
  Itt?
  Én aki 1960 ban költöztem ide (tehát gyüttmönt vagyok itt:-), itt nőttem fe, itt taxiztam évekig, néha én sem ismerem ki magam!
  Ez szól a kamionosok mellett. Bizony állítom, hogy Európa boldogabbik felében, mondjuk a Lajtán túl, ÉRDEMI információval szolgálnak a közlekedők részére.”
 • 2. daveedbrown 2011. május 27. 16:23
  „1. egy se, mivel dolgoznak azon a részen - Minden bizonnyal munkagépek is elállják majd azt a részt.”
 • 1. antikos 2011. május 27. 15:21
  „Na már megint megy a hülyeség... Éjszaka hány kamion fog kersztül robogni a vágányzáron. Sebaj majd reggelre kiderül:)
  Ki kellene már rakni egy qrva nagy táblát a román gyengeelméjűeknek, hogy kész a pálya, ne jöjjenek be Szegedre. No meg nekik még mindig ingyé van ez a lehetőség, hisz a kutya sem bünteti őket... Hiába minden, jönnek, sőt előfordul, hogy kamionokkal forgolódnak a Belvárosi hídon is... Mikorra jön már meg ennek a bolond városnak az esze (itt a közlekedés szervezőre gondolok)????”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Információs irodát nyit a Szeged Energia

Szeged - A Szeged Energia információs irodát nyit május 30-án a Kígyó utcai Technika házában. Tovább olvasom