Délmagyar logó

2019. 07. 21. vasárnap - Dániel, Daniella 18°C | 32°C Még több cikk.

Megbízott vezérigazgató a Pick élén

Sutka László lett a Pick Szeged Zrt. megbízott vezérigazgatója, miután a korábbi első ember távozott erről a posztról
– A 2011. októberében kinevezett Nagy Endre több, köztük személyes jellegű indokra hivatkozással az eddigi beosztásában befejezte a munkát, ez az ő kezdeményezésére történt – tudtuk meg a Picket tulajdonló Bonafarmtól. Arról, hogy a jövőben folytatódik-e az együttműködés, és ha igen, milyen formában vagy pozícióban, csak később születik majd döntés.

Sutka László megbízott vezérigazgatóként irányítja a Pick Szeged Zrt.-t, a hosszú távú megoldásról az év második felében születik majd döntés. – A vezérigazgatói poszton történt személyi változáson túl más módosító lépés nem várható a cég vezetésében – hangsúlyozza a Bonafarm.

Sutka László 1998-ban a Pick Szeged Zrt.-nél kezdte pályafutását gazdasági elemzőként, 2002-től közgazdasági osztályvezető, majd kontrollingvezető volt. Munkája során a Pick és leányvállalatai gazdasági működését felügyelte, stratégiai fejlesztésekkel foglakozott. Vezérigazgatói megbízatása előtt a cég üzletfejlesztési területén volt vezető, illetve ő irányította a mohácsi vágóhíd zöldmezős beruházását, az építési szakaszban az MCS Vágóhíd Zrt. vezérigazgatója volt. 

– Sutka László a húsipari vállalatnál eltöltött 20 év alatt megfelelő cégismeretre és vezetési tapasztalatra tett szert ahhoz, hogy a Pick Zrt. működését továbbra is a jelenlegi eredményes mederben tartsa – szögezi le a Bonafarm.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az ég előre siratta, hogyan halt Rómeó és Júlia - majdnem elmosta az eső a bemutatót

Bemutatták pénteken Hegedűs D. Géza rendezésében a nevezetes szerelmi történetet a Szegedi Szabadtéri Játékokon, noha a premier előtti órákban még úgy tűnt, a csillagok éppúgy ellene vannak az előadásnak, mint a szerelmesek frigyének. Tovább olvasom