Délmagyar logó

2019. 06. 26. szerda - János, Pál 20°C | 32°C Még több cikk.

Pénteken temetik Vivient Forráskúton

Forráskút - Lapunk is gyűjt adomnyokat az árván maradt Kevinnek. A szegedi Játékdzsungel Játszóház december 7-éig folyamatosan fogadja az adományokat és felajánlásokat Vivien családjának.
Péntek délután helyezik örök nyugalomra a forráskúti temetőben B. Vivient. A 22 éves helybeli nőt – ahogy többször írtuk –, az ügyészség gyanúja szerint a gyermekkori barátja, B. László Fő utcai házában november 21-én durván, többször bántalmazta, majd megfojtotta.

A rendőrség vizsgálni kezdte, hogy történt-e szexuális erőszak, ugyanis információink szerint a férfi a kihallgatásán erről is beszélt. A vizsgálattal a szakértő már elkészült, de a rendőrség a nyomozás érdekében erről nem akar tájékoztatást adni, ahogy – akárcsak a férfi ügyvédje – az indítékról sem akarnak beszélni. B. Lászlót múlt hétfőn helyezte a bíróság nem jogerősen előzetes letartóztatásba, jogerős döntés még nincs az ügyében.

Forráskúton mécseseket gyújtottak a meggyilkolt 22 éves édesanya emlékére. Fotó: Karnok Csaba
Forráskúton mécseseket gyújtottak a meggyilkolt 22 éves édesanya emlékére.
Fotó: Karnok Csaba

A szegedi Játékdzsungel Játszóház (Szatymazi utca 2., telefon: 62/555-322) december 7-éig folyamatosan fogadja az adományokat és felajánlásokat Vivien családjának. Forráskúton is lehet adakozni: a felajánlásokat a Tanácsadóban lehet leadni. Vivien árván maradt kisfiát, a kétéves Kevint a Lapcom Média Alapítvány is támogatni fogja, a kisfiúnak és nagymamájának december 22-én, a Klauzál téri Délmagyarország–Rotary Adventen adjuk majd át a támogatásról szóló ígérvényt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megkezdődött az Advent a Klauzál téren

Átadtuk az első adományokat – hétfőn megkezdődött a Délmagyarország-Rotary Advent. Tovább olvasom