Délmagyar logó

2019. 07. 20. szombat - Illés 17°C | 29°C Még több cikk.

Újabb két szint szállt be a remake versenybe: Mézgáék és Herkules a KOPAJ-on

Folytatódik a 2018-as KOPAJ remake versenye. A második és a tizedik szint szállt most be a küzdelembe, előbbi a zseniális Mézga család főcímdalának feldolgozásával, utóbbi a Disney, Hercules című klasszikusának Ez nem lehet szerelem címet viselő betétdalával.
Talán maguk a készítők is így képzelték el, hogy hogyan is néz majd ki az, amikor a legnépszerűbb magyar rajzfilmcsalád tagjai élőszereplővé manifesztálódva keresik Hufnágel Pisti a világ körül. Kreatív megoldásokban - akárcsak a sorozatban - itt sincs hiány, a vizuális effektekről több hollywoodi szuperprodukció is példát vehetne.
 

A szerelmi hevület és érzelmi kavalkád okozta bizonytalanságérzet, köztudottan már az ókor óta kínozza az embert. A dolog számos irodalmi művet megihletett már, de nem volt hatástalan a filmkultúrára sem, melynek egyik ékes példája a Disney Hercules című mesefilmje. A Károlyis stílusban átdolgozott változat nagy hangsúlyt fektet mind a színészi játékra, mind a koreográfiára, de a jelmeztervezés területén is kimagasló alkotás.
 

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tűz volt egy szegedi lakásban

Tűz volt egy szegedi lakásban
A tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat. Tovább olvasom