Szentes és környéke

2014.10.11. 22:28

Tanárok is beálltak a szentesi kampányba

Szentes - Olyan levelekkel árasztották el a szentesi postaládákat, amelyben a város ismert emberei Bozó Zoltán fideszes polgármesterjelölt támogatására buzdítják a lakosokat.

Munkatársunktól

Pontosabban az írásnak csak egy-két mondata szól erről, az egyoldalnyi szöveg jelentős része inkább azt taglalja: hogyan állnak az MSZP országos ügyei, miért nem szabad vasárnap a város jelenlegi polgármesterére, Szirbik Imrére szavazni. Az érvek között olvasható többek között, hogy „nincs mögötte erős párt", „bármit ígér a szentesieknek, azt nem lesz képes betartani", „Szentes nem fordulhat szembe az újra kétharmados kormánnyal".

Az írást a szentesiek közül néhányan szkennelve feltették az internetre, egy olvasónk megosztotta lapunk Facebook oldalán. A sokszorosított oldalon nyomtatott betűkkel és folyóírással Tóth Tamás gimnáziumigazgató, a helyettese, Mészáros László, a Zsoldos-középiskola igazgatója, Pintér Etelka, a derekegyházi iskolaigazgató, Hortobágyi Éva, a Koszta-iskola pedagógusai: Benedek Viktória és Czakó Tamásné, és egy művészeti iskola tanára, Bagi Ferenc aláírása látható. Ellátta kézjegyével a kórházból Kalmár Mihály főigazgató és Szalayné Péter Ildikó ápolási igazgató, valamint a helyi KDNP vezetője, Halmai István is. Arról, hogy a levelet felkérésre fogalmazták, vagy saját kezdeményezés volt, nincsenek információink.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!