Szentes és környéke

2009.10.09. 21:00

Csillagok lehetnek a szegvári kőtörők

Szegvár - Egy szegvári erőművészcsapat is fellép ma este az RTL Klub Csillag születik című műsorában. Apa, fia, apa, lánya és egy apajelölt – így áll föl a Big Familynek keresztelt szegvári erőművészcsapat.

Bíró Dániel

A tehetségkutató versenyen mindössze három perce lesz a Sinka Zsolt, Tóth József, Bercsényi Antal, Tóth Enikő és Bercsényi Bence összeállítású együttesnek, hogy elkápráztassa mutatványaival a műsor zsűrijét. József mellkasán 12, egymásra helyezett betonlapot vernek szét barátai, a csapat bakfisa, a 15 éves Enikő 12 sörösdobozt cincál darabokra a fogával, a legfiatalabb erőművész, a 10 éves Bence pedig 8 milliméteres köracélt hajlít meg a nyakán.

240 kilogramm tornyosul Tóth József mellkasán, társai több kalapácsütéssel törik ripityára a betonlapokat. Fotó: Rtl Klub

240 kilogramm tornyosul Tóth József mellkasán, társai több kalapácsütéssel törik ripityára a betonlapokat.
Fotó: Rtl Klub

A Big Family története egyébként egy szegvári edzőteremben kezdődött. Tavaly a Szenteshez közeli faluban erőshow-t rendeztek, amelyen három Guinness-rekordot állítottak föl. Sikerüknek köszönhetően egyre több meghívást kaptak a környékből, júniusban pedig úgy döntöttek, megmutatják magukat ország-világ előtt. Hogy mire jutnak a többi csillagjelölttel szemben, az ma este fél 8 után kiderül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!