Szentes és környéke

2019.05.16. 11:48

Jó példáért jöttek el Szentesre Izraelből

Huszonnégy fős delegáció érkezett Szentesre izraeli testvérvárosukból, Hof Ashkelonból. A Maozia Segal alpolgármester vezette csoportot Szirbik Imre polgármester, Demeter Attila alpolgármester, valamint Antal Balázs Tibor és Chomiak Waldemar képviselők fogadták a városházán.

Munkatársunktól

A két település között már több mint húszéves kapcsolat van, ezért az már nemcsak a szakmáról, de a résztvevők közötti barátságról is szól. Maozia Segal például magyarul kezdte beszédét: Polgármester Imre, hogy vagy? – szólította meg a házigazda városvezetőt.


A találkozón Elhangzott, az alpolgármester reméli, a köztük lévő kapcsolat még sokáig megmarad, és folytatódik azután is, ha már nem lesznek hivatalban.


Megtudtuk, a Hof Ashkelonbó érkezett izraeli vendégek egy hétig lesznek Magyarországon, ez idő alatt két napot töltenek Budapesten, de meglátogatják a Szegedi Tudományegyetemet is. Szentesen a szociális ellátórendszerrel ismerkednek, a helyi intézményeket látogatják majd meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!