Szentes és környéke

2019.07.26. 18:10

Nem hívták meg a lagzira, de ő azért elment - volt indoka

A 25 éves szentesi férfi nem tétlenkedett.

Munkatársunktól

A gyanúsított 2019. június 1-jén éjszaka megjelent a belvárosban tartott lakodalom helyszínén, majd, mikor senki nem figyelte, bement a különterembe. Az ott elhelyezett női táskából két üveg parfümöt, egy ezüstkarkötőt, egy esernyőt, valamint egy slusszkulcsot tulajdonított el. A kulccsal kinyitotta az épület előtt parkoló személygépkocsit, amelynek kesztyűtartójából elvette az ott tárolt zsebkést, majd az autó indítókulcsát visszatette a táskába.


Két hét múlva egy, az utcán letámasztott bicikli kosarából vitt el egy őrizetlenül hagyott táskát, a benne lévő notebookkal és iratokkal együtt - írja a police.hu.


A nyomozók az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit előállítottak a Szentesi Rendőrkapitányságra. A 25 éves férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!