Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Fizetnek a szemetelős képekért Szentesen

Fizetnek a szemetelős képekért SzentesenA beküldött képeket a cég munkatársai értékelik, havonta a legjobbat jutalmazzák.
Havonta egy-egy 10 ezer forintos vásárlási utalványt ad a szentesi városellátó azoknak, akik fotóval buktatnak le illegális szemetelőket.
A cég évek óta sokféle módszerrel, például kamera kihelyezésével próbálta már elejét venni annak, hogy a szelektív gyűjtők körül káosz alakuljon ki. A gondot eddig nem sikerült orvosolni. Most a lakosokat kérik arra: fotózzák le azokat, akik lomot, háztartási hulladékot helyeznek ki.

A beküldött képeket a cég munkatársai értékelik, havonta a legjobbat jutalmazzák. A képen szereplő elkövető személyiségi jogait, illetve a beküldő személyét is megóvják, tiszteletben tartják, de bíznak benne, hogy így eredményesebben tudják majd felderíteni a szabályszegőket. Az akció novemberig tart, a képeket a hulladek.szentes@invitel.hu címre várják.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem spórolhat, aki túl takarékos

Nem spórolhat, aki túl takarékos
Azért nem pályázhat Szentes egy energiatakarékosságot támogató pályázaton, mert már eddig is túl takarékosan bánt a nem megújuló energiával. Erről a furcsaságról egy testületi ülésen esett szó. Tovább olvasom