Szépek Szépe 2009

2009.08.02. 14:15

Dalos pacsirták szombat estéje

Száguldás, Porsche, szerelem; Csókkirály; Darabokra törted a szívem – karaokeban mérték össze tudásukat szombat este a Peugeot C-Mobil Szépek szépe online kiszavazós valóságshow résztvevői, majd forró táncot lejtettek az Erzsébet kávézóban.

Delmagyar.hu

8 lány, 2 mikrofon, 1 este: karaoke-partival szórakoztatták magukat és az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő éjszakai fürdőzőit szombat este a Peugeot C-Mobil Szépek szépe online kiszavazós valóságshow résztvevői. A szépségek bizonyították, hogy torkukban is kincs rejtőzik: Rázsó Zsófi és Ficzere Katalin rockosra véve a figurát, partisminkben és magas sarkúban prezentálta a Tankcsapda Mennyország Tourist című opuszát, Meixner Niki hangján szinte a teljes magyar szerelmesdal-repertoár megszólalt, Horváth Levente és R. Tóth Gábor műsorvezetők pedig a Hungária és Fenyő Miklós örökzöldjeivel szórakoztatták a vidám csapatot. Dudás Zita a TNT Bele vagyok zúgva című dalát adta elő nagy átéléssel.
Bele is zúgtak az Erzsébet kávézó vendégei: a finom koktéloktól felpezsdült szépségek ugyanis parázs hangulatot teremtettek a teraszon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!