Délmagyar logó

2019. 05. 19. vasárnap - Ivó, Milán Még több cikk.

Így javította ki a Samsung a Galaxy Fold hibáját

Ezekkel a változtatásokkal várhatjuk a végleges változatot.
Eredetileg április 26-án dobta volna piacra a koreai cég az első kinyitható mobilját, de a modellek tesztelése közben azok tönkrementek, így kénytelen volt újragondolni az elképzeléseit.

A cég azóta sem jelentette be, mikor kívánnak előrukkolni a javított készülékkel, de a koreai lapok fülébe már eljutott, hogy milyen változtatásokat alkalmaznának a belső, nagyobbik kijelző helyrehozatalában. - írja a hasznaltandroid.hu.

Az egyik az, hogy a Samsung a mobil házába rejtette a fólia széleit, amit így még tévedésből sem lehet leszedni. A pletykák szerint ez okozta a telefonok meghibásodását, hogy nem foglalkoztak azzal, hogy a fólia a képernyő része, és azt hitték, hogy le kell húzni azt a nagyobbik kijelzőről is.

Volt egy másik dolog, ami a hibát okozhatta. A mobil zsanérja felett és alatt olyan nagyobb rés tátongott, amin keresztül a por és egyéb szennyeződések bejuthatott a telefonba, ezzel rongálva a nagyobbik kijelzőt.

A javított példányok már a szolgáltatóknál vannak tesztelés céljából, várhatóan a hónap végén jelentik majd be az új Galaxy Fold megjelenésének új dátumát.

Maga a vállalat vezetője, DJ Koh ígérte meg, hogy minél hamarabb bejelentik majd az indulást. Júniusban várhatóan már a polcokon láthatjuk a Samsung első kinyitható okosmobilját.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eurovíziós Dalfesztivál: megvannak a döntősök!

Eurovíziós Dalfesztivál: megvannak a döntősök!
A szombati döntőt a Duna Televízió élőben közvetíti 21 órától az izraeli helyszínről Rátonyi Kriszta… Tovább olvasom