Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Van, akinél ilyen a száraz november - mutatunk egy meglepő tiszai videót

Vízisí novemberben? Miért is ne, amikor olyan az idő, mintha szeptember közepe lenne? Nézzék meg videón!

Nem mindenki veszi olyan komolyan a száraz novembert. Olvasó-tudósítónk, Petrács Alex készítette a videót, amely hangulatos novemberi vízisízést örökített meg vasárnap délután. A Tisza hőmérsékletét Szegednél 13,7 foknak írja a Hydroinfo: frissítő élmény lehetett. Videó: Axefly Vision.
 

Ha szeretnének egy kicsit nosztalgiázni, milyen volt szőkesége, amikor nem 13, hanem 23 fokban fürödhettünk, nézzék meg a következő hangulatos videót is! Készítők: VP Edits.
 


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Villamos és személyautó ütközött Szegeden - fotók

Villamos és személyautó ütközött Szegeden - fotók
A baleset a Takaréktár utca, az Arany János utca és a Tisza Lajos körút sarkán történt szombat kora este. Tovább olvasom