Szegedi hírek

2024.03.25. 07:49

ÚtON: Rengeteg az autó az utakon, de azért nem olyan vészes a helyzet

A legfrissebb közlekedési információk Szegedről.

Delmagyar.hu

Élénk a forgalom minden fele, a bevezető utakon, Dorozsmai, Bajai, Algyői, a túloldalt a Makai, Szőregi úton egyre hosszabb sorokban  tartanak befele a járművek. A hidak előtt is sorok várakoznak, mindkét hídon belassult a közlekedés, de a Bertalan híd még lendületesebb. Újszegeden a Fő fasoron már egész jól alakul a helyzet, néhány gödröt betemettek, a Közép fasor sarkát megnyitották, de a Fő fasor még mindig félpályás, és hepehupás, továbbá a Csanádi utcában is kerülgetni kell a barikádokat. Zajlanak még a munkálatok a Török és Jósika utcán, Tavasz utcán, Kereszttöltés utcán, mindegyik forgalomkorlátozás alatt áll. A körutak, sugárutak szinte kivétel nélkül erős forgalommal bírnak, ugyan ez a helyzet a Szabadkai úton, a Horgosi, Földmíves utcán, Dugonics és Aradi vértanúk terén, Zrínyi utcán, Boldogasszony sugárúton, Stefánián.

A Tarjáni és felsővárosi területek szintén be vannak lassulva, Csillag tér, Retek és Rózsa utca, Szilléri sugárút, Felső Tisza part egyre hosszabb sorokból állnak – üzente nekünk a RádióTaxiHárom munkatársa.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában