Zászlóra licitálhatnak

2021.12.28. 17:24

Olimpiai bronzérmes úszó segít a szentesi családnak

Munkatársunktól

Kapás Boglárka olimpiai bronzérmes, világbajnok és hétszeres Európa-bajnok, rövid pályás Európa-bajnok úszónő egy nagy eszmei értékkel bíró zászló bocsátott licitre, hogy segítsen egy szentesi családon.

– Az édesapa, Ugrai Árpád, november végén tragikusan fiatalon elhunyt, 4 kiskorú árvát hagyott maga után. A gyermekek 10, 8, 6 és 2 évesek, a két idősebb testvér a Szentes Városi Úszó Club, és a Szentesi Vízilabda Klub versenyzői. Egy ölelő kart, egy szerető apát, egy gondoskodó családfőt pótolni nem lehet, de a karácsonyt és az új évet az aukción befolyt adományommal szeretném kicsit könnyebbé tenni – írta közösségi oldalán közzétett bejegyzésében Kapás Boglárka.

A képen látható zászlóra december 30-án éjfélig az úszónő Facebook-oldalán megjelent kép hozzászólásai között lehet licitálni. A magyar lobogót az összes úszó aláírta, aki Tokióban részt vett az olimpián.

Aki a liciten kívül segítené adománnyal a családot, az is megteheti a következő adatokkal: K&H, Földházi Rita, bankszámlaszám: 10402836-66555757-53481041

Fotó: Tumbász Hédi/MW

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!