SZERDÁN ZÁKÁNYSZÉKEN BÚCSÚZTATJÁK AZ IDEI ESZTENDŐT A LELKES CSAPAT TAGJAI

2021.12.28. 13:53

Tornával és díjátadóval tartanak Fitt Forma-záróbulit

Nagy rendezvénnyel zárja Zákányszéken az idei esztendőt a Gut Gabi vezette szegedi Fitt Forma közösség. A buli szerdán 18 órakor kezdődik a sportcsarnokban, a gyülekező 17.30-tól van a helyszínen. A programban a 90 perces, általában remek hangulatú, sok energiát felszabadító alakformáló tornán kívül lesznek elismerések, díjátadások, és zárásként következik a party time, vagyis az igazi buli ideje – olvasható az iskola Facebook-oldalán.

I. P.

A fitt formások nagy csapatot, igazi közösséget alkotnak.  Fotó: Gyuris János

Fotó: Gyuris Janos

– A cél, hogy élménygazdagon zárjuk az évet, izgalmak és felejthetetlen pillanatok várnak ránk, ígérhetem. Szívjuk tele magunkat csordultig energiával, és ezzel a lendülettel, új tervekkel és célokkal „robbantsuk be” a 2022-es esztendőt – mondta szokott lelkesedésével Gut Gabi. 

 

– A dél-alföldi régióban olyan összetartó, lelkes, életvidám közösség formálódik, amelyet nap mint nap a szenvedély, a szeretet, a jó érzés, az energia és az élmény tart össze és épít már több mint három éve – mondta korábban a koronavírus-járvány harmadik hullámát követő időszakról a tréner, Gut Gabi, aki több településen tart alakformáló tréningeket. A közösségük csaknem 700 fős, amelyet részben a Szegeden és a Homokhátság tíz településén élők alkotnak, de egyre többen csatlakoznak hozzájuk az ország különböző részeiről és külföldről is, kihasználva az online és offline lehetőségeket. A harmadik hullámot követően június elsejétől mozognak újra együtt, és azóta több rendezvényük volt már. 

 

Gut Gabi azt is meghirdette, hogy a következő esztendő legyen a szellemi crossfit éve is. A Fitt Forma Iskola keretében az alapképzés január 8-án indul, és a témák között szerepel az énkép, az önbecsülés, az önértékelés, az önbizalom, a személyiségtípusok és az önmegvalósítás. 

 

A 90 perces, általában remek hangulatú, sok energiát felszabadító alakformáló tornán kívül lesznek elismerések, díjátadások, és zárásként következik a party time.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!