A belvárosi bank átvizsgálása még folyamatban van

2022.03.30. 18:39

Befejezték az Árkád átvizsgálását, az épület biztonságos

A szakemberek éppen átvizsgálják az épületet, hogy kiderítsék, valós-e a veszély.

delmagyar.hu

Illusztráció: Archív olvasói fotó

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatott, hogy befejezték a rendőrök az Árkád átvizsgálását, és megállapították, hogy a bejelentés a bombával kapcsolatban nem volt valós. A rendőrség ismeretlen tettes ellen közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt indított eljárást.

 

Korábban írtuk:

 

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre elmondta, hogy egy szeged belvárosi pénzintézetből kaptak bejelentést. A rendőrök azonnal a helyszínre siettek, és átvizsgálják az épületet.

 

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre elmondta, hogy kaptak egy bejelentést, miszerint bomba van a szegedi Árkádban. A rendőrök azonnal a helyszínre siettek és kiürítették az épületet. A szakemberek jelenleg is dolgoznak.

Szegeden kívül az Árkád győri és pécsi is épületeiben, továbbá a debreceni Fórumban is hasonló a helyzet.

 

Legutóbb augusztusban volt bombariadó Szegeden

 

2021. augusztus 18-án történt hasonló eset Szegeden, akkor is az Árkádnál. Akkor elfogtak egy 58 éves férfit, aki a hamis bejelentést tette, majd ellene decemberben vádat emeltek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!