A Győr elrontotta az ünnepet

2022.05.15. 19:26

A kiállítás után gyorsan szerzett egy gólt a vendégcsapat, így nyert Germán és Tóth G. búcsúmeccsén - Galéria

A labdarúgó NB II. 37. fordulójában utoljára játszott saját közönség előtt kék-fekete mezben a hazai csapatkapitány Germán Tamás, akit a Szeged-Csanád GA.... a Győr ellen.

Mádi József

Több ismerős is visszaköszönt a győriek stábjában: Klausz László vezetőedző 2015 és 2017 között volt a Szeged szakvezetője, segítője, Popovics Pável is ült a Tisza-partiak kispadján, illetve Forgács Dávid személyében szegedi bal oldali védője volt a vendégeknek, valamint a kispadon Bagi István Csongrádon kezdte a futballpályafutását.

A mérkőzés előtt Germán Tamást és Tóth Gábort köszöntötték, akiknek ez volt az utolsó mérkőzésük Szegeden szegedi színekben. Illetve a St. Mihály NB II.-ben bajnok női labdarúgói is kaptak tapsot, valamint egy-egy szál virágot.

A meccs előtti díjözön inkább a szegedi csapatot paprikázta fel, rámenősebben kezdte a hazai alakulat a mérkőzést. Az önbizalommal nem volt gond, erről árulkodott Horváth Krisztofer távoli lövése, majd egy remek támadás végén Fadgyas Tamásnak kellett az ötösre kivetődnie Ódor Máté lapos jobb oldali beadása után. A 11. percben Temesvári Attila fejesét vágta ki a gólvonalról egy védő. Az első húsz perc egyértelműen a Szegedé volt, a Győr nagyon kevésszer tudta megtartani az ellenfél térfelén a labdát.  

A félidő közepe kiegyenlítetté vált, sőt Óvári Zsolt a 32. percben fejelhetett, de a labda jobb felső felett ment el, viszonzásként Horváth K. éppen csak mellélőtt a 36. percben.

A szünet utáni első komoly helyzetnél szöglet után Simon Ádám fejese a felső lécről pattant ki, Vári Barnabás ismétlését a gólvonal előtt mentették a védők. A meccs hajrájában Kóródi Nándort egy párharc miatt kiállította a bíró, hogy miért, azt csak ő tudja... Az emberelőnyt gyorsan kihasználta a Győr, a 79. percben Klausz Milán közelről belsőzte a kapuba a labdát, 0–1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!