Délmagyar logó

2018. 12. 18. kedd - Auguszta -7°C | 2°C Még több cikk.

Kiskorú lányt is kéjelgésre kényszerítettek

12 embert, köztük két nőt és egy 17 éves fiatalembert vett őrizetbe a rendőrség, akik a gyanú szerint a Kecskemétről kivezető utakon örömlányokat futtattak, és kitartatták velük magukat. A futtatók kiskorú lányt is kéjelgésre kényszerítettek.
Csütörtökön tartóztatták le a bűnbandát, lefoglaltak tőlük több autót, kábítószernek minősülő tablettákat, elektromos sokkolót és rádió adó-vevő készüléket. Feltehetően ezeken keresztül beszéltek az örömlányokkal futtatóik.

A nyomozás 2006. novemberében indult. Az egyik prostituált jelentette fel futtatóját, azt mondta megverte őt, mert nem akarta tovább árulni a testét. A rendőrség gyanúja szerint a társaság bűnszervezetként működött, ahol alá- és fölérendeltségi viszonyok voltak - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Kriston Róbert őrnagy, a Kecskeméti Rendőrkapitányság felderítő osztályának a vezetője.

Kitartottság bűntettének gyanúja miatt is nyomoznak. A kitartottak között van két nő és egy 17 éves fiatalkorú férfi is. A bűncselekményt súlyosbítja, hogy kiskorú lányt is kéjelgésre kényszerítettek.

Olvasóink írták

 • 10. zoltanz 2008. szeptember 01. 14:36
  „Ez az a cófamili, amelyik az Orcsik műhely mellett lakik Szegeden, az Ősz utcában? Na, azt mesélik, ott, a nagy kapuk mögött építik az illegális bordélyt. Ezeknek van ott Szegeden egy másik ingatlanja is, az a védett ház a Csongi sgt és Rózsa utca sarkán, abban akartak kuplerájt működtetni de nem kaptak rá engedélyt, azóta feketén csinálják. Rohadékok.”
 • 9. dodó 2008. augusztus 30. 11:32
  „A szocionista mesének vége: nem a kuruc.info, a Magyar Gárda vagy a Jobbik rögeszméje a cigánybűnözés, hanem a megkérdezettek (fideszesektől MSZP-sekig) 91%-a (!) szerint létező jelenség. 86% szerint a segélyért dolgozni is kellene, a megkérdezettek 75 százaléka pedig tudatában van annak, hogy a cigányok hajlamosabbak a bűnözésre, mint a magyarok. A felmérés nem náci hamisítvány, a Nézőpont Intézet készítette, a Heti Válasz rendelte meg és az MTI adta hírül (nem is sejtve, mit cselekednek).

  Hogy mennyire a cigánybűnözők elevenébe vágott az eredmény, jelzi, hogy a hat általánost végzett, sikkasztás miatt eljárás alatt álló köztörvényes OCÖ-s főgazember máris méltatlankodik: hogyhogy rá mertek kérdezni arra, ami nyilvánvaló? Hát meg lehet ezt tenni Magyarországon? És főleg: hogyhogy észre merik venni a rohadt magyarok, mi zajlik körülöttük, ahelyett, hogy dolgoznának, legyen pénz segílyre a szeginy romáknak?!”
 • 8. nagypappa 2008. augusztus 30. 04:31
  „Sajnos, jól látható a túlszaporodásuk.
  A szociális segély eltörlése egy egyszerű adómentességgel helyettesítve már segítene a gondon.
  Ha dolgozik, szinte korlátlan támogatást adni neki, ha nem dolgozik, marad a kukázás.
  Rá kéne szoktatni őket a munkára.”
 • 7. Félelem? 2008. augusztus 29. 20:37
  „A lakótelepeken is előfordul ehhez hasonló. Csak a kutyát nem érdekli. A rendőrkutyát. A Szamos utcában kéthetente elhúz egy rendőrkocsi. Pedig ott is van egy kopasz tücsök, akire régen haraptak volna a zsaruk. De ma leszarják az ilyesmit. Nem érdekli őket, hogy átvágja az embereket, furcsa üzleteket bonyolít, és nagy bátran megfenygeti a nőket! AZ EGYSZERŰ CSALÁDANYÁT IS! Hova tűntek az igazi járőrök? Kocsiból csak túristaként járják a várost. Pedig a NÉP, a MAGYAROK életét az ilyen szarládák keserítik meg. Ha azt várják, hogy mi oldjuk meg a helyzetet, lehet, nem sokat kell várni! Elegünk van a nem létező, de az egyszerű MAGYAR életét megkeserítő tücsök bűnözésbőll!!! NEM BÍRJUK TOVÁBB!!!”
 • 6. hardcore 2008. augusztus 29. 20:37
  „Na de a kommandósok mégis mivel (illetve kivel voltak elfoglalva, Na?:

  "Bács-Kiskun, Csongrád, Békés, Tolna, Baranya és Somogy megye szocialista képviselőivel konzultált Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-pártelnök pénteken Kecskeméten.
  A konzultáció jelentős rendőri jelenlét mellett zajlott. A helyszínt már korán reggel egyenruhás és utcai ruhás emberek biztosították. A rendőrségen egy bűnügyről tartott délelőtti sajtótájékoztatón az újságírók láthatták, ahogy az épületen belül több tucat kommandós állt készenlétben. A rendezvényt semmi nem zavarta meg."
  (MTI)”
 • 5. kisfiú 2008. augusztus 29. 20:28
  „Ezeknek nem spray kell,hanem mikor szűlnek a magyar társadalóm nyakára,elkőtni őket,vagy sterilizálni!TISZTELET A KEVÉS RENDES
  CIGÁNY KIVÉTELNEK.ÉN vállalóm őket 1 király csapattal 1űt.”
 • 4. maci52 2008. augusztus 29. 20:22
  „Valaki egyszer Nóbel díjat kap,ha feltalálja a cigány írtó Sprayt.”
 • 3. EDITKE 2008. augusztus 29. 19:57
  „HÁNYNOM KELL EZEKTŐL A RETKES RÉTI NÉGEREKTŐL,MÉG ŐK
  FENYEGETŐZNEK,CSOPORTOSULNAK A ZSARUKNAK,FALHOZ,AZTÁN
  BUM-BUM-BUM, ÉS OKÉ MINDEN.”
 • 2. delfin1 2008. augusztus 29. 18:45
  „Vajon a Bálnát is befogták?”
 • 1. hardcore 2008. augusztus 29. 18:23
  „HírTV: "Felfegyverzett kommandósok kísérték a kecskeméti bíróságra azt a hét embert, akiket az ellenük, többek közt prostituáltak futtatása miatt indított eljárás során helyeztek előzetes letartóztatásba, ugyanis rokonságuk jelentős számban összegyűlt a bíróságnál, hogy jelenlétükkel gyakoroljanak nyomást a hatóságra.
  A HavariaPress úgy tudja, hogy az örömlányok futtatásával összefüggésben, valamint kábítószerrel való visszaéléssel meggyanúsított, nagyobbrészt egyetlen cigány családhoz tartozó őrizeteseket 40-50 fős rokonságuk várta a Kecskeméti Városi Bíróságnál. A gyanúsítottakat - öt férfit és két nőt - felfegyverzett kommandósok gyűrűjében kísérték be a tárgyalóterembe, ahova a ,,támogatásukra" összegyűlt családtagokat nem engedték be. Az évtizedek óta prostitúcióból élő dinasztiának több tagja, valamint a nekik ,,dolgozók" közül többen, összesen 12 ember került őrizetbe a napokban."

  Fenn a tegnapi nap eseményei. Azért erről a hírről többet lehet tudni, nemde?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két nőt is megerőszakoltak Békésen

A Békési Rendőrkapitányságra az elmúlt hetekben két fiatal nő tett bejelentést arról, hogy… Tovább olvasom