Délmagyar logó

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -2°C | 1°C Még több cikk.

Tatárszentgyörgy: Bianka szerint öten voltak a gyilkosok

Öt embert látott tatárszentgyörgyi otthonuknál Bianka azon az éjszakán, amikor édesapját és testvérét megölték - írja a Bors.
A család házára február 23-ára virradóan dobtak Molotov-koktélt, majd agyonlőtték a tűz elől menekülő családfőt és fiát.

A hatéves kislány - aki a lövöldözésben szintén megsebesült - sokáig nem beszélt a történtekről, azonban egy pszichológus segített neki abban, hogy felidézze az eseményeket - mondta a nagymamája a lapnak.

Mint kiderült, Bianka négy fekete és terepszínű ruhás, illetve egy rendőrnek öltözött alakot látott a gyilkosság idején - írja a Bors.

Olvasóink írták

26 hozzászólás
12
 • 26. trixi11 2009. március 29. 14:18
  „zoltanz
  Szívemből szóltál!”
 • 25. zoltanz 2009. március 29. 14:06
  „23!
  Nem 1975-ben születtem, nem októberben és nem 15-én, de lásd, kérő szónak képtelen vagyok ellenállni, helyette megengedem neked hogy leidd a véleményedet. Mert minden ember ihat egy kicsit. Ha már ivott, bizony, nem ugyanaz az ember. És mert minden ember ihat egy kicsit..., a végén még azt is bevallod hogy nem is vagy annyira magyar, csak magyar(áz)kodó. Hogy hülyének lenni nehéz-e, vagy könnyű, azt barátocskám mindenki maga érzi.”
 • 24. team5 2009. március 29. 10:59
  „23. hozzászólás magyarok 2009.03.29. 09:12
  Egymásra találtatok? ;-))))
  "...És ne kérdez idiótákat, mert én is vissza kérdezek idiótát..."
  Ezt is tapasztalatból írod ugye? "Hülyének lenne könnyű!"

  ;-)))”
 • 23. magyarok 2009. március 29. 09:12
  „751510!

  Enged már meg jó barátom, hogy leihassam a véleményem.. És ne kérdez idiótákat, mert én is vissza kérdezek idiótát, te miért vagy benne biztos, hogy nem így történt???
  Hülyének lenne könnyű!
  Amúgy meg ha tudni akarod azért gondolom, mert túlságosan erős már a cigány gyűlölet és némelyik szélsőséged vadbarom erre simán képes... Itt a dérmagyal fórumán is van nem egy idióta barom akiről simán el tudnák képzelni ehhez hasonló gyilkosságokat!”
 • 22. web 2009. március 28. 22:50
  „Azért bizonyára ha némelyik hozzászóló családjáról lenne szó már más lenne a véleményük..............”
 • 21. Turofánk 2009. március 28. 19:44
  „(moderálva - a szerk.)”
 • 20. flexsnake 2009. március 28. 19:40
  „16. hozzászólás magyarok 2009.03.28. 16:03
  Nem bizonyított hogy lenne összefüggése más esetekkel. Engem az sem érdekel ha japán volt vagy marslakó, következtetek mivel az elkövetés módja arra utal amit már írtam. Hogy az elkövető fehér, zöld, sárga vagy kék-e az teljesen mindegy abból a szempontból hogy a törvény előtt mindenki egyenlő.

  19. nem kapcsolódó mivel azzal az esettel elég bajosan függ ez össze. Egyik szélsőséges a másik szélsőségest nem magyarázza. ÉS nem valószínű hogy etnikai vonatkozása van. Azért nincs gyanúsított sem mert az idióta rasszizmus teóriában nem is lehet elkövetőt találni.
  Ha rasszista bűntény lenne akkor azok az emberek akik fegyverrel tudnak bánni, 90%uk gyanúsított lenne. Ez egy rohadt nagy zsákutca.”
 • 19. dodó 2009. március 28. 16:53
  „Kapcsolódó cikk:

  "Hazasétált az olaszliszkai gyilkos purdé
  2009. március 28. 16:12

  Megszűnt az előzetes letartóztatása, és így szombattól házi őrizetbe került az olaszliszkai emberölés nyolcadrendű vádlottja, a fiatalkorú H. K.
  Tavaly november végén - a negyedrendű vádlottnak szűnt meg - szintén hasonló okból - az előzetes letartóztatása, ezért az elsőfokú bíróság határozatának kihirdetéséig elrendelték házi őrizetét.

  A különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével - részben társtettesként, részben felbujtóként - nyolc (a negyvenből) embert vádolnak. Szögi Lajos tiszavasvári tanárt a gyermekei szeme láttára verték agyon a brutális cigány bűnözők."”
 • 18. 751510 2009. március 28. 16:51
  „magyarok

  Miért vagy ennyire biztos benne, hogy magyarok voltak? Tán Bianka mondta?”
 • 17. andrisne 2009. március 28. 16:17
  „Okos kislány lehet ez a Bianka.........!!!!!!!!!És még a ruházatukat is pontosan megfigyelte,miközben égett a ház és lőttek rájuk.....nem semmi!”
 • 16. magyarok 2009. március 28. 16:03
  „Nem gondolom, hogy személyes bosszú lenne, hiszen mindig a falu szélén lévő házzal akad gondja az elkövetőnek???
  Sőt azt sem gondolom, hogy megbízatás lenne!
  Sokkal inkább azt gondolom, hogy páran jó barátok és szélsőségesek, eldöntötték, hogy most cigányokat ölnek a cigányság által elkövetett bűnökért...
  Az meg, hogy nem zárják őket pedofilok közé (ha sikerül elkapni őket) az nyilvánvaló, hiszen valószínűleg tényleges életfogytot kapnak, és sikerül bővíteni a magyar elkövetők számát a tényleges életfogytosok között!
  Én csak a vágyamat írtam le, hogy pedofilok között lenne a helyük...”
 • 15. flexsnake 2009. március 28. 15:55
  „14. kizártnak tartom hogyha meglesz az elkövető akkor összezárnák másokkal őket vagy őt. Külön részleg van az ilyeneknek. De nyárig itt az ügyben nem hiszem hogy érdemi változások lesznek. Túl sokan látnak olyan dolgokat amik nem is voltak ez meg nehezíti a nyomozást. Más esetekkel még csak kapcsolatba sem lehet hozni ez pedig erősíti azt a teóriát hogy itt személyes indok volt a háttérben. Azon sem csodálkoznék ha az elkövető vagy elkövetők ma is ott élnének nem messze a háztól.
  Viszont ahhoz hogy eredmények legyenek, ahhoz az kell hogy a rengeteg fantázia leüljön és a tények legyenek az elsődlegesek. Míg több elkövetőről beszélnek, elfelejtik hogy egyetlen ember képes erre mivel a gyújtogatást nem azonnal észlelhették a bent lévők ezért lehetett annyi ideje az elkövetőnek hogy eltávolódva a háztól várjon. A sörétes fegyver kizárja a túl nagy távolságot is. A tűz miatti riadalomban pedig nem tarthatott sokáig eltűnni pláne ha nem is kellett messzire mennie.
  Akkor ha az elkövető nem ismerte az áldozatot és nem is megbízásból tette nem látom értelmét a gyújtogatásnak. Vagy lövés vagy gyújtogatás. A kettő együtt kivégzésre utal ami pedig azt erősíti hogy bosszú vagy megbízás áll a háttérben.
  A véletlenszerűen kiválasztott áldozatnál az elkövető nem várakozik még hogy lelője nem kockáztatja a lebukást. Szerintem itt ami ennyire kegyetlenné és hidegvérűvé tette az elkövetést az a személyes bosszú vagy a megbízás alapján történt leszámolás.”
 • 14. magyarok 2009. március 28. 15:28
  „ne aggódjatok nem fogják figyelemebe venni a kis Bianka véleményét...
  Ellenben nagyon bízom benne, hogy elkapják az elkövetőket és a pedofil zárkában fejezik be pályafutásukat...”
 • 13. flexsnake 2009. március 28. 15:21
  „12. csak kérdés ugye hogy mennyi belőle a valóság. Egy pszihomokus nem tudja megállapítani hogy igaz-e, csak azt hogy a gyerek hisz-e benne. Mivel valószínűleg arcokat nem fog tudni azonosítani, óvatosan kellene erről írni. Egyrészt mert ha a támadók úgy gondolják hogy veszélyes, elképzelhető hogy az életére törnek. Másrészt a nyomozást viheti félre ha hamis információk keverednek a nyomozásba. Nem szabad elfelejteni, a virrasztáskor már láttak 2-3 alakot akik molotov-koktélt dobtak az egyik házra. Persze kiderült hogy ott rohadtul nem gyújtogatás volt hanem egy elektromos melegítő gyulladt ki. Tehát, nem ritka arrafelé a csináljunk bolhából elefántot. Azon sem csodálkoznék ha azt állítanák hogy Micimackó egy gépkarabéllyal mászkál az utcán.
  És ilyen tanúk között próbálj meg nyomozni...”
 • 12. comet 2009. március 28. 14:55
  „gondolom erős trauma érte a kislányt. A gyermekpszichológusok rajzoltatással sok mindent kiszedhetnek a gyerekekből, ha látta a támadókat fontós infókat lehet kicsalni belőle, és vélhetően a szakember meg tudja becsülni a határt a valóság és képzelet között.”
 • 11. flexsnake 2009. március 28. 14:41
  „8. A két dolog azért nehezen hozható összefüggésben. A kocsiban csak gázfegyvert találtak. Ilyen logikával bármely öt fő kapcsolatba hozható.”
 • 10. tahoszegedi 2009. március 28. 14:30
  „Bianka a koronatanú??????

  8. hozzászólás achilleus 2009.03.28. 14:28”
 • 9. tahoszegedi 2009. március 28. 14:30
  „...és az egyiknek kimondottak Pokémon feje volt, a másik pedig úgy zihált mint Thomas a gőzmozdony”
 • 8. achilleus 2009. március 28. 14:28
  „Olvassátok csak el:
  http://www.delmagyar.hu/belfold_hirek/elfogtak_a_tatarszentgyorgyi_gyilkossag_elkovetoit/2092045/

  "A megyei rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján az elfogással kapcsolatban annyit közölt, hogy Jászjákóhalmán fokozott közúti ellenőrzést tartottak és az egyik áteresztő pontnál "az ellenőrzés kikerülésére irányuló manővert észlelt a szolgálatot teljesítő járőr". A rendőrök megtalálták az autót, abban gázriasztó fegyvert, "rendőri jelleget imitáló tárgyakat - jelvény, mellény, gumibot - és klasszikusan rablásnál használt eszközöket találtak". A közlemény szerint az autóban öt férfi volt, őket őrizetbe vették és rablás előkészülete miatt az ügyben eljárást indítottak."

  Azaz 5 férfit ...”
 • 7. achilleus 2009. március 28. 14:23
  „Én azért hitelt adnék a kislány beszámolójának. Ugye nem is olyan régen fogtak el álrendőröket, akkor voltak itt komoly ráérzések flexsnake részéről .....”
26 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem tudta az anya, hogy a fiát megölték?

Több ellentmondás is felmerült a két héttel ezelőtti bakonygyepesi gyilkossággal kapcsolatban. Egy férfi több késszúrással megölte nevelt fiát. Tovább olvasom